çocuk psikiyatrisine kakasını altına yapmasıyla ilgili ilk kez gidicez.Daha önceleri gittiğimizde gece terörü,kardeş kıskançlığı,tuvalet alışkanlığına başlayamaması hakkında konuştuk.bu sefer gittiğimizde bu konuda diyeceklerini sizinlede paylaşırım.
ben nerdeyse hiç tepki vermiyorum kaka konusuna.ama babası evde olduğu zamanlarda bazen koca adam oldun vs. gibi sözlerle kızabiliyo:( eşim işi gereği 24 saat nöbette diğer günde evde oluyor ama nöbetten geldiğindede dinlenmeyle geçiyo günün çoğu.dolayısıyla çocuklarla çok vakit geçiremiyor.Vakit bulduğundada kızımızla biraz daha fazla ilgileniyor maalesef.o her ne kadar öyle olmadığını söylesede böyle, farkında değil maalesef.Selimlede ilgileniyor ama o biraz daha büyük olduğu için ona sürekli şunu şöyle yap böyle yapmalısın vs... tarzında konuşuyo.Ben eşime sürekli oğlunla daha fazla ilgilenmelisin o seni örnek alacak her konuda.iyi bişey yaptığında öv ama olumsuz yaptığındada sessiz kal.ilgi ödül sessizlik ceza olsun diyorum ama maalesef anlatamıyorum.bu yüzden bende kakasını altına yapınca hiçbişey söyleme diyorum amaa...buraya sizde yazın lütfen onun davranışlarının ne kadar önemli olduğunu.buradan okutayım onada belki yararı olur.belkide eşim bazı konularda kulaktan dolma bilgiler yerine araştırsa o zaman hiç psikiyatriye gitmemize gerek kalmadan çözebilicez bazı konuları.....siz ne dersiniz???