Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - YARDIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYARDIM

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Konu: YARDIM
    Gönderim Zamanı: 18 Haz 2012 Saat 08:49
Merhaba Dr.Hanım.biz eşimle 3 yaş ve 10 yaşındaki oğullarımızın yüzünden,bazende kayınvalde yüzünden eşimle çocukların yanında başlayan ve arkası bağrışların-seslerin yükseldiği bi tartışma yaşıyoruz.yardım için psikoloğa da gittik-aile terapisinede.çözümsüzüz heralde.bütün tv lerdeki psik.konukları dinliyor,kitaplar okuyorum.fakat eşim biz onlarla mı büyüdük sorun sende deyip çıkıyor kenara.ayrılmakmı çözüm mantıklı karar veremiyorum.yardımcı olun lütfen...eşim ne kitap okuyor ne tv de böyle progr.izliyor.psikoloğa gittimizde ben biraz sabırsız olup deteycı olunca-dr.a ayrıntıları atlamamak adına konuya giriyorum.sorun benmişim gibi görünüyor.büyük oğlan utançve korkuyla bişey yok.mutluyum-sorun yok der.para verip elimiz boşdöneriz.yinesuçlu-çözüm arayan tek ben olurum..Tongueyardım edin.....
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 04 Şub 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2012 Saat 19:59
Merhaba,
İşiniz gerçekten zor. Burada önemli olan aile dinamikleri için yardım almak en doğrusu mutlaka eşinizle ortak karar almalısınız. İlişki çift taraflı yürütüldüğü için tek sizin çabanız ile zaten çözülemez. Boşanmak konusunda bunu benim size tavsiye etmem çok zor, mutlaka onun da çocuklar üzerinde yaratacağı travmalar olacaktır. Ama şunu da belirtmeliyim ki sadece çocuklar travma yaşayacak diye de sağlıklı iletişimin olmadığı bir ortamda büyümek de bir o kadar travma yaratacaktır.
 
Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.