Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gerilme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgerilme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
murat_ege_nazlı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Konu: gerilme
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 10:10
merhabalar kadir bey,
benim oglum 18 ekim dogumlu,uyurken sürekli elleri yüzünde ve başının döndügü taraftaki gözünü oguşturur gibi yapıyor.elleri ayaklarıda sürekli  gerilme halinde. o nedenlede ya uyuyamıyor yada geç uyuyor vede uykusu bölünüyor.ellerini sarıp yatıyorum bazen,ozamanda çıkartmak için ugraşıyor bende kıyamayıp çıkarıyorum yeniden.bu neden acaba.

birde bizim haftaya pnömokok,verem ve rötavirüs aşıları olacak.hepsi birlikte olacagı için ben biraz tedirginim.aceba ateşi falan olurmu.olursa ne yapmamız gerekir.bu zamana kadar hiç ateşlenmedi.
 cevabınız için şimdiden teşekür ederim kadir bey.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 14:32
Aşıların hepsinin bir arada olmasının bir zararı yok. Bir tek pnömokok aşısı biraz sarsıyor. Pnömokok aşısı diğer aşılarla birlikte de yapılsa, tek başına da yapılsa aynı derecede sarsar.
Yatmadan evvel, serum fiz. ile bir burun temizliği yapın. Hala burun karıştırmasını beceremiyorsa, ondandır.
Yukarı Dön
okyanus67 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 59
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 14:49
merhaba.benim kızımda 12 ekim doğumlu.dün aşıların hapsini birden oldu.ateş yapmadı.ama ağrısı çok oldu.sürekli ağladı.bende az miktarda ağrı kesici şurup verdim.benim kızımda aynı şekilde uyuyor,aynı hareketleri yapıyor.herşeyi denedim ama hala aynı.kolay gelsin
Yukarı Dön
murat_ege_nazlı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 17:23
teşekür ederim
Yukarı Dön
elifeylülbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2008 Saat 00:19
benim kızımda 13 ekim doğumlu ve söylediğiniz şeylerin aynılarını oda yapıyor ne kadar sarsamda elleri yukarıda uyuduğu için omuzları hep açık kalıyor..

Yukarı Dön
elifeylülbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2008 Saat 00:21
bizde geçen cuma olduk aşılarımızı verem+5li karma+pnömokok hemşire ateş yapmaz ama huzursuz olabilir eve gidince yarım fitil verin dedi çok şükür bir sıkıntımız olmadı.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118567
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2008 Saat 10:00
Lütfen ezberden ilaç vermeyin. Aşılarda 10 çocuktan 1'inde ateş olur. İlacı o 1 çocuğa verin. Diğer 9 çocuğun günahı ne??
Ayrıca ateşin bir zararı yok, korkmayın. Benim"Ateş ve Havale" ile ilgili makalemi okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.