|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MaRaL
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: geniz eti ve tesekkur ..Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 20:02 |
|
merhaba hocam
gecen yil bu zamanlar kizim horluyor diye dr a gitiigimde, kendimi birden kbb cerrahin onunde ameliyat tarihi alirken bulmu$tum .. geniz eti çok buyukmu$ bende bisey diyemedim ameliyat tarihini ajandasindan gun bakdi yazdi adam banada sormadi zaten ,meger kasap gibiymi$ bu dr nerden bileyim .. ![]() sonra hemen size sordum ve sizi dinleyip amleiyati iptal ettirdim , dr a ki$a yaptiricam dedim bahane olarak, hatta dr ne kadar erken yaparsak o kadar iyi dedi beni ikna etmek için, yemedim tabi kimin ogrencisiyim ![]() babasi da dr dan iyimi blelceksin dediginde once sen git muayene ol dedim tek sorun horlamaksa:) , baba baryerinide geçtik boylece gecen yaz bi kere denize girebildik tum gun çikmadi onada , e 6. dogum gunude geliyor ve kizim artik asla horlamiyor .. geniz etiyle ilgili sorulari goruyorum ve aileler sizi dinlesin diyorum ... sayenizde çocugum narkoz yeyip biçak altina yatmakdan kurtuldu, napsam hakkinizi odeyemem .. Allah sizden razi olsun .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 04:31 |
|
Sadece, bugun kac cocuk, bu ameliyata girdi bir bilseniz!!! Ve kac cocuk bu ameliyatlarda ölüyor ve aileler, para verilerek susturuluyor!!!
"Aldanmak, ebedi bir sifadir!" |
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 08:24 |
|
ölüyormuuu
![]() insafsiz vijdansizlarr :(( hocam siz olmasaniz bende ameliyat ettirridim herhalde dr diye guveniyor aileler çekdirdigim filmi TR de kbb cerrahina gosterdim oda aynisini demi$ti , hatta az nefs alir iç organlar zarar gorur bile dedi,atmasyonda SINIR tanimiyolar resmen .. bunlarin yatacak yeri yok,bu kadar vebalin altinda ezilirler elbet birgun .. |
|
![]() |
|
efes2630
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 07 Şub 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 240 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 09:12 |
|
Oğlumu 3 yaşındayken ağzı açık uyuyor diye Bayın... hastanesine götürdüm.Prof Dr. geniz eti var kışın mutlaka ameliyat etmemiz lazım, gelişimini engeller vs vs vs bi sürü şey dedi. Pek inandırıcı gelmedi söylediği, bir daha da götürmedim. 7 yaşında ve sapasağlam maşallah.
|
|
![]() |
|
febaa2
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1705 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 09:23 |
|
bendi iki defa geniz eti ameliyatı yapılmış bir komşumun çocuğunu yazayım kadir hocanın yazdığı gibi ilk kreş yılı ilk ameliyat ikinci yıl ikinci ameliyat çocuk ikinci seneden sonra biraz düzeldi ameliyatla alakası yok ama gelde anlat bizim millet sıkıya gelemiyor bol serum fiz yapın deyince onu yapmazlar doktor ameliyat deyince hemen yaptırırılar neyse sizi tanımasak bizde aynı durumda olabilirdik allah korusun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 18:46 |
|
Bugun, ameliyat yapilmis, 2.5 yasindaki kizin ailesinin yazdiklarini okuyun... Hatirlarsaniz, bu canbazligin nasil yapildigini, daha dun anlatmistim...
|
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 19:53 |
|
okudum hocam , siz oyle deyince bende haberlerde aradim oyle bi konuyu once sonra foruma bakmak aklima geldi
sahi boyle seyleri haber yapmiyoalrdi demi :(( |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|