Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti ve tesekkur ..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz eti ve tesekkur ..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti ve tesekkur ..
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 20:02
merhaba hocam
gecen yil bu zamanlar kizim horluyor diye dr a gitiigimde, kendimi birden kbb cerrahin onunde ameliyat tarihi alirken bulmu$tum .. geniz eti çok buyukmu$ bende bisey diyemedim ameliyat tarihini ajandasindan gun bakdi yazdi adam banada sormadi zaten ,meger kasap  gibiymi$ bu dr nerden bileyim ..Confused

sonra hemen size sordum ve sizi dinleyip amleiyati iptal ettirdim , dr a ki$a yaptiricam dedim bahane olarak, hatta dr ne kadar erken yaparsak o kadar iyi dedi beni ikna etmek için, yemedim tabi Smile kimin ogrencisiyim  Big smile

babasi da dr dan iyimi blelceksin dediginde once sen git muayene ol  dedim tek  sorun horlamaksa:) , baba baryerinide geçtik boylece

gecen yaz bi kere denize girebildik tum gun çikmadi onada , e 6. dogum gunude geliyor ve kizim artik  asla horlamiyor  ..

geniz etiyle ilgili sorulari goruyorum ve aileler sizi dinlesin diyorum ...
sayenizde çocugum narkoz yeyip biçak altina yatmakdan kurtuldu, napsam hakkinizi odeyemem ..
Allah sizden razi olsun ..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119762
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 04:31
Sadece, bugun kac cocuk, bu ameliyata girdi bir bilseniz!!! Ve kac cocuk bu ameliyatlarda ölüyor ve aileler, para verilerek susturuluyor!!!
   "Aldanmak, ebedi bir sifadir!"   
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 08:24
ölüyormuuu  Cry
insafsiz vijdansizlarr :((

hocam siz olmasaniz bende ameliyat ettirridim herhalde dr diye guveniyor aileler
çekdirdigim filmi TR de kbb cerrahina gosterdim oda aynisini demi$ti , hatta az nefs alir iç organlar zarar gorur bile dedi,atmasyonda SINIR tanimiyolar resmen ..
bunlarin yatacak yeri yok,bu kadar vebalin altinda ezilirler elbet birgun ..
Yukarı Dön
efes2630 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 240
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efes2630 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 09:12
Oğlumu 3 yaşındayken ağzı açık uyuyor diye Bayın... hastanesine götürdüm.Prof Dr. geniz eti var kışın mutlaka ameliyat etmemiz lazım, gelişimini engeller vs vs vs bi sürü şey dedi. Pek inandırıcı gelmedi söylediği, bir daha da götürmedim. 7 yaşında ve sapasağlam maşallah.
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1705
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 09:23
bendi iki defa geniz eti ameliyatı yapılmış bir komşumun çocuğunu yazayım kadir hocanın yazdığı gibi ilk kreş yılı ilk ameliyat ikinci yıl ikinci ameliyat çocuk ikinci seneden sonra biraz düzeldi ameliyatla alakası yok ama gelde anlat bizim millet sıkıya gelemiyor bol serum fiz yapın deyince onu yapmazlar doktor ameliyat deyince hemen yaptırırılar neyse sizi tanımasak bizde aynı durumda olabilirdik allah korusun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119762
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 18:46
Bugun, ameliyat yapilmis, 2.5 yasindaki kizin ailesinin yazdiklarini okuyun... Hatirlarsaniz, bu canbazligin nasil yapildigini, daha dun anlatmistim...
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 19:53
okudum hocam , siz oyle deyince bende haberlerde aradim oyle bi konuyu  once sonra foruma bakmak aklima geldi
sahi boyle seyleri haber yapmiyoalrdi demi  :((
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.