otrivine,cold mix, serum fizyolojik kullandık başka ilaç kullanmadık, bu sefer çok tıkanmadı, geceleri rahat uyuyor sayılır, hırıltısı oluyor ve ağzı açık uyuyor cold mix damlatıyorum eğer burnu çok tıkalı değilse işe yarıyor bakıyorum ağzını kapatmış, ama sabah yine ağzı açık oluyor otrivine dün ara verdik
1- Sabah sorum burnun açık mı diye biri açık biri kapalı dedi bu durumda östaki borusu tıkalı mıdır ? Otrivine kullanma gerekiyor mu? Biz iliadin damlayı kullanamadık, yatmıyor damla ucunda kalıyor ve burnu açılmıyor
2- Genelde burnu tıkalı olduğunda burnunda nefes alıp ağzından veriyor bu tabloda da östaki borusu yine tıkalı mıdır? otrivine kullanılmalı mı ?
3- Uyuduğunda genelde ilk bir -iki saat kafamız, ensemiz,sırtımız, göğsümüz terliyor hastaysak daha fazla terliyoruz bu normal Mi?
4- Bir de dikkat ettim biz antihistaminik şurup kullandığımız halde daha önce iki kez burun akıntılı soğuk algınlığı yada grip geçirmişiz o zaman demek ki hastalığın alerjiyle bir ilgisi yoktur değil mi ? Doktorumuz az antibiyotik yazan bir dr. ben verdiği her ilacı kullanıyordum, geniz etiden çaresiz kalınca internete sarıldım ve tesadüfen sizi buldum yaklaşık bir yıldır okuyorum, forumdaki yazılarınız çok aydınlatıcı, keşke herkes sizden haberdar olsa, doktorumuz artık aferin yazmıyorum (sağlık baknalıının yazıları ve makaleler nedeiyle) diyip bize sudafed vermişti ama bunun da diğerinden bir farkı yokmuş, artık verilen ilaçları sorguluyorum ve kullanmıyorum, verdiğiniz ve yayınladığınız bilgiler için kendim adına ve herkes adına sonsuz teşekkür, Allah razı olsun.....