Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geniz eti alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeniz eti alerji

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eflatun19 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Konu: geniz eti alerji
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 11:25
Hocam, sizi bir yıldır takip ediyorum, yeni üye oldum. Kızım 5 yaşını yeni bitirdi, 3,5 yaşında kreşe başladık bu ikinci yılımız, kreşe başlayana kadar 2-3 kez antibiyotik kullandık ilk antibiyotiğini 17 aylıkken kullandı, kreşe başlayınca geçen yıl okul döneminde 6 kez antibiyotik kullandık, Mayıs 2012 de başladık kreşe Ekim bademcik, Aralık bademcik, Ocak bademcik, Nisan lenf bezi, Mayıs zatürre,Haziran kriptik tonsillit (ateşimiz 6 gün düştü, 3. gün acilde depo penisilin yapıldı) geçirdi. Ben hastalanınca doktora bile götürmüyorum cold miks, otrivine, ballı limon yapıyoruz bir bakıyorum lenf bezi kovcaman olmuş yada tam iyileşti derken ateş ve bademcik, zatürredede götürmemiştim 4.veya 5. gün gece sıkıştığını farkettim gidince dokdorumuz ilk defa akciğer filmi istedi ve zatürre,dendi, geçen yıl KBB doktoru seröz otit ve geniz etinden ameliyat dedi, sizin yazıları okudum ve de başka KBB. ye gittik gerek yok dedi, yine alerjik olabilir diye alerji doktoruna gittik, sadece küçüklüğünden itibaren kimyasal maddelere alerjisini farkettim döküntülerimiz oldu alerjeni bulunca geçti bulmayınca 3 ay sürdü ( bir marka çamaşır deterjanı, markasız bir plastik oyuncak, bir marka ıslak mendil,) gıda olarak sadece dere otu, ilk grup alerji testinde alerjisi çıkmadı kandan İGe de düşük çıktı,polenlere yok akarlara baktıramadık, akciğer enf.unu geçirmedi ve buhar almadı dememe rağmen geniz eti ve kulakları için sürekli onlar kes diyene kadar nazoneks sprey ve çiğneme tableti kullanmamı söylediler ben kullanmadım, bir ay alerji şurubu ,  iki hafta nazoneks  kullandık burun yarası ve boğazda beyaz noktalar olunca ben kestim, burnumuz tam 3 ay kapalı idi ilacın faydası mı yaz ve okula ara vermek mi burnumuz açıldı bu yıl okula başlayınca 3. gün burun akıntımız başladı ( devamı 2. mesajda) 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif
Puanlar: 119723
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 18:50
SAKIN bir daha bu sahtekar doktorlarin verdikleri; Nasoneks, Flixotide gibi, kortizonlu spreyleri kullanmayin... Araligin 9'u oldu... Hangi cicek veya bitki cicek actida, polenleri allerjik Rinit yapiyor??? Bugday demissiniz, 10cm topragin altinda, birde ustunde 1 karis kar var... Allerji olabilir, olursa; Allerji surubu kullanirsiniz, gecer...Griplerde, sadece benim anlattiklarimi uygulayin... Bu sahtekarlardan da uzak durun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.