|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkesde degil ama; %5 cocukta hircinlik yapar.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum çok fazla diş gicirdatiyor.yani gece , uyurken uyanıkken, oksururken yemek yerken. siz hep gün içinde yaşadığı stresten diyorsunuz bu "stres"i acar misiniz. Yani benle akşama kadar güzel vakit geçirse de yapıyor sabah uyanır uyanmaz da. Yani bunun başka sebepleri olamaz mı.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uzaktan bilemem..... Bir psikiyatristin gormesi, incelemesi gerekir.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
Hocam tekrar merhaba. Bilerek bu mailimin altında sorumu soracagim ki konuya kolay hakim olun diye. Hocam oğlumun kilosu arttı şuan tam 23aylik oldu ve kilo 12.5 boy 86
Hocam diş gicirdatma mevzusuna gelince, ben yemek konusunda zorladim baskı yaptım.yani ağzını sıkıp zorla içine koymadim tabiki ama bir şeyler izleterekte felan zorladim. ve farkettim en çok da yemek yerken o şekilde ,gicirdatiyor.her lokmayı yutarken dişlerini sıkıp yutuyor. Sebep bu olabilir mi. Ama ısrarcı davranmazsam yemiyor gelişmiyor.post u ilk yazdigimda 11.5 kg idi biraz böyle yedirince bir kilo aldı.sizce devam edeyim mi. 2. Hocam ben sütten kesmek istiyorum ama tek elimi bağlayan sizsiniz . Size itimadim yüksek.anne sut u konusundaki fikrinizi biliyorum o beni engelliyor yoksa bir saat bile beklemek istemiyorum.onu çok kullanıyor benle iddalasiyor yemekten kaçmak için kullanıyor yeter mi hocam kessem kötü mü olur su aşamada.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Memeyi sadece yemek ustune verin, yoksa kesin..
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba. Oğlum tam iki yaşında. Hocam ben yine bu diş gicirdatmasi için yazıyorum. Hala ara ara gicirdatiyor.butun çocuklar gibi normal bi gün geçiriyor.baski stres vs yok. 24saat benimle . Baskısı da bakmıyor tatil olduğu için.buralarda namuslu psikiyatrist 😆 bulamam diye goturmedim.ama genellikle %99 yutkunurken , esnerken, oksururken gibi eylemleri yaparken gicirdatiyor ve surekli yapmıyor. Hocam bu tam olarak ne olabilir.ha yemek yedirmek için uğraşıyorum biraz önceden zorluyordumda ilgisi var mı bilmiyorum.ama nette araştırdım, diş çıkarırken ve bağırsakta parazit varsada olur diyor. Sizden hiç duymadım.siz nasıl degerlendirirsiniz Hocam.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Daha evvel olmayan bir dis ciktiginda; yapabiliyorlar.. Bir sakincasi yok.. Barsak parazitleri ile ise hic alakasi yok.. Bu yasta ZATEN parazit olmasi cok zor!!
|
|
![]() |
|
Hocam bir ay oldu memeyi (anne sütünü)bıraktık o zaman dan beri ağzında koku var.ondan sonra farkettim.sabahlari değil sadece gündüz de farkediyorum.ve ara ara gece salyasi akıyor. AgiZ kokusu rahatsız edici.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|