|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 19:32 |
|
Hala 37-37.2 lerde geziyor ates..6 ayligiz yattigi yerden kuduruyo azda olsa ins yukselmeden atlatiriz...
Hocam bu iliadin mucize gibi bisey 1 yas alti kullanmasin diyor ama eski maillerde kulldandirtmissiniz bende kullandim..dun hic kullanmadik ondan onceki gun birer fis iki kere kullandik bugun burnu hala cok tikali yarim saat cabaladi ememedi o yuzden bugun tekrar sktim 10 sn sonra acildi emdi we misil misil Uyudu... |
|
![]() |
|
Busemm
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2015 Saat 21:50 |
|
Hocam, iliadin kulak agrisi olmadan kullanilir mı?
|
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 01:49 |
|
hocam cok cok oZur diliyorim ama
Sormak zorundayim burun tikanikligindan ememiyoruz beslenemiyoruz ben iliadinin kullanim gununu izatmak icin gunde bir kere fislatmistim o tedavi edici diilde gecici cozum olarak dusunmustum yanlis mimyapmisim..su an agzi acik uyuyor uyandi emmek icin temizledim fizyolojikle aspiratorlede cektim ama gene acilmadi aglayarak uyudu kaldi..ne yapabilirim hocam..sadece emiyor oldugu icin burun hayat memat meselesi su an:(( Düzenleyen emerlike - 28 Şub 2015 Saat 01:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 02:27 |
|
1- 38 ustu atesdir... sizin cocugunuzun atesi yok!!
2- Bir hile yapabilirsiniz.... 3 gun bir burun deligine, sonra 3 gun obur burun deligine damlatin.. 3- Anladinizmi niye Eczacilar bu damlayi satmamak icin bu kadar; allem-kallem ediyorlar.. Doktora-eczaciya daha fazla is dusmuyor!!! 3- Burunda, tikanikligi yapan, ifrazat degil, ODEMDIR... Iliadin odemi cozdugu icin, etkili oluyor. Okumaya devam. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2015 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 15:30 |
|
Kendi mailime kadar burun tikanikligiyla ilgili eski mailleri okudum..
1) iliadini crs kullandim persembe kullanmadim cuma kullandim..persembe kullanmadigim icin 3gunluk hakkim yenilendi 2) odem burnunu cok temizlemeye calistigim icin yiprattigik icin hastalik uzayacak maalesef..akinti koyulasiyorsa geciyor demektir 3) emmesi ciddi oranda etkilendi we azaldi ama hastalik sonrasi daha hizli kilo alinir.. 4) hastalik 4-5 gundede gecebilir uzayadabilir dont panic Tam mevsimi oldugu icin faydalanmak isteyenler icin topladim yanlis anladigim biyer yok dimi hocam Düzenleyen emerlike - 28 Şub 2015 Saat 15:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 18:46 |
|
Yok, guzel toparlamissiniz. Aynen oyle ...
Sadece; 4-5 gun ATESLI devre surebilir, Grip; 2-3 hafta surebilir olacak. Tabii, Turk doktorlari ASLA grip teshis etmeyecekleri icin (yeminlidirler) onlar icin bu bilgiler, gereksizdir. Onlar her Grip hastasina; Antibiyotik (hatta igne), Aferin, Peditus, hatta; Nasonex, Flixotide gibi Kortizonlu spreyleri gibi ilaclari kakalamaya devam edeceklerdir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Şub 2015 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Mar 2015 Saat 23:59 |
|
Hocam yeni baslik acmak istemedim..akintimiz koyulasti gayet..temizleyince nefes alabilior bugunu iliadinsiz kapatmak uzereyiz cok sukur fakat bu seferde kabus olan hirilti ve oksuruk geldi!! Akinti koyulastigi icin genze aktigi icin mi hirilti gelio yoksa sirads oksuruk mu var..cok korkuorum balgamli oksuruk olur balgsmla bas edemez tikanir morarir doktora gitmek zorunda kaliriz die 6 ayligiz daha cunku:( ne yapayim simdi ben..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2015 Saat 19:14 |
|
Butun Griplerde, iyilesme safhasinda olan, "olagan" durumdur.. Zaten sahtekarlarinda en fazla sizleri aldattigi, suistimal ettikleri devre de, bu devredir. SADECE; Sicak su buhari uygulayin, istirahat edin.. SAKIN: Turk doktorlarinin verdigi hicbir ilaci kullanmayin... ölen bebekler iste boyle, o ilaclar yuzunden öluyorlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2015 Saat 19:14 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|