|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://i.hizliresim.com/QVakOj.png
Hocam hayirli gunler diliyorum Bebegimin kultur sonucu cikti sonuc boyle. Galiba enfeksiyon oluyo...a Ne yapmamizi önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben size ne dedim!! Bu; Turkiye'deki; doktor-Laboratuvar ikili CETELERI , dunyanin en ahlaksiz sahtekarlaridir demedim mi??? "..Ne kulturu Allah askina!!!! Idrari TEMIZ.. Bakin gorecekesiniz; o sahtekar doktor, ortaklasa calistigi Laboratuvar ile anlasmalidir.. KESIN, sacma sapan bir seyler uretecekler.. Turk doktorlari ; idrarda "disardan bulasma" ile, hakiki bir IYE'yi ayird edemezler veya islerine boylesi gelir.. SAKIN o kultur sonucuna kanip da ilac filan baslamayin.. " Ben bunlarin, hocalarinin da NE MAL olduklarini bilirim... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Şub 2018 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
Salamar22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam merhabalar
Dedginiz gibi anlasmalilar gercekten hemen antibiyotige baslayalim dedi.Ben hayir istemiyorm diyinc bozuldu zaten..Ve o doktra bir daha gitmiycem tabiki ..hocam birsey daha soracam bu arada bebegimin idrari cok kotu ko kuyo bu ilk yaptigi idrari bile olsa hemen kokuyo anliyorum cisini yaptigini hemen... bu daha once yoktu susuz kalmasindan veya c ok terlemesinden olabilir mi? 2. Sorum hocam kakasini 3 4 gunde bir yapiyo bu kilo alimina etkisi olumlu mu olumsuzmu olur.? Arkadasa bebeginin doktoru kakasini hergun yapmiyorsa kilo alirmis bu nekadar dogru acaba.. 3.sorum ise kizim cok az sut iciyo anne sutu veriyorm yetmeyince mama veriyirm...istah icin Sipraktin surup kac aydan sonra kullanilabilir.? Düzenleyen Salamar22 - 14 Şub 2018 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Koyu idrarin kokusu daha fazla olur.. Dogru!! Bol su icirin, azalir. 2- Cocuk rahat ise, isterse 10 gunde bir bile kaka yapabilir.. Cocuklarin sindirim sistemi, buyuk cocuklardan farklidir. 3- 4 ayi bitirmis olan bebeklere, mama yerine kutu sutlerinden veririm.. Sipraktin isi, sadece yasa bagli degil.. devamli kilo kaybi olmasi lazim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam 4. Ayinda sutu sulandirarakmi verelim sademi ..bi üyeye sekerde icine atin demistiniz okumustum seker miktari nasil olmali su katilmalimi..
2. Hocam kizimin eli surekli yuzunde burnunu gozunu agzini ovusturup duruyo bazen uykudayken ,uykudan uyaninca,uyanikkende yapiyo sebebi alerjik olabilirmi yoksa bebeklerin dogasindami var? 3.Hocam birde mama yaparken veya anne sutu icine pirinci haslayip suyundan katanlar varmis ..bu sizce yapilabilir mi? 4.Hocam sipraktin kilo kaybi yok ama kilo alimida yok cok asiri istahsiz 6 saat geciyo 100 ml sutu zorla iciriyorum bu yuzden dusunmustum?Ne dersiniz? Cok tesekkur ederim |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
4 aydan sonra sulandirmayin.. 4 aydan kucuk bebeklerde; aile mama alamiyorsa, 1/4 oraninda sulandirilir.. 100ml sute; 1 kesme sekeri olacak sekilde seker ilave edebilirsiniz.. Unutmayin: Anne sutunde, %7 olan seker miktari, inek sutunde;%4 dur.. Bunlari sakin Turk doktorlarla tartismayin, anlatamazsiniz. Kilo kaybi yoksa, ve kilo eksikligi devamli, her ay artmiyorsa, Sipraktin gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salamar22
Hocam cevaplandirdiginiz her soru icin cook tesekkurler... 2 sorumu unutmussunuz galiba ama sizden baskada soracak ve verecegi cevaba inanacagim kimse olmadigindan tekrar sormak istiyorm... 1.Pirinc ile ilgili sorum hocam...6 aydan kucuk bebekleri olan arkadaslarimdan pirinc ununu anne sutune katip bebegine veren,pirinci haslayip o suyla formul mamasina koyan var ..bunlar nekadar dogru ki bayagi toparlandiklarini soyluyorlar bebeklerinin..Bu kilonun kof kilo oldugunu soyleyende var ..Gercektwn merak ediyorm bunlar nekadar ddogru kullanilabilir mi? 2. Bebegimin elleri surekli bununda gozunde yuzunde ovusturuyo bazen uykusunda bile yapiyo bu alerjik mi? Yoksa dogasindami var bebeklerin? Inanin korkuyorm bunu doktora sormaya hemn test mest yapip ilac falan verir diye sizden ogrenmek istedim? Cok tesekkur ediyorm Allaha emanet olun Allah razi olsn ...
Düzenleyen Salamar22 - 16 Şub 2018 Saat 14:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- SAKIN, pirinc unu kullanmayin.. Pirinc bitkisi, bulundugu ortamlarda yasabilmek icin, topraktan "Silis" elementini emer.. Bu sayede, su akimlarina ve ruzgara karsi direnc gosterebilir. AMA; bu arada, silis ile birlikte, Arsenik de emilir. 1 yasindan buyuklerde ve eriskinlerde, pirincteki bu Arsenik; etkili olacak miktarlarda degildir.. Ama, 6 aydan kucuk cocuklarda hele gunde;2-3 ogun verilirse, hem "Kof bir sismanlik" hem de, Arsenik zhirlenmesine sebep olur.. Turk halki, pirinc unu tok tuttugu icin ve kof sismanlik yaptigi icin, Pirinc ununu cok sever.. Eskiden; Turkiye'de; "Paro Cocuk Mamasi" diye, saf pirinc unu satilirdi.. Zamanimiz doktorlari, ileriye degil, hep GERIYE gittikleri icin, bu sacma sapan uygulamalari da halka aktariyorlar. Sakin bu aptallara kanmayin.. 4 aydan sonra sut sulandirilmayacak!!! Daha baska nasil anlatayim??? 2- Bebeginizin burnunda SUMUK birikiyor.. Her gun banyo yaparsa, sumuk birikmez ve bebek de bu davranista bulunmaz. En azinda, bu hareketi yaptiginda, Serum fiz damlatarak burun temizligi yapin.. Nasil da sahtekar Turk doktorlarinin etkisi altinda kalmissiniz... Hemen akliniza Allerji geliyor!!! Bir sahista; allerji olusabilmesi zamana baglidir.. Senelerce ayni allerjen madde ile karsilastiktan SONRA allerji gelisir.. Bir sahis, hic bilmedigi, hic karsilasmadigi bir maddeye karsi allerjik reaksiyon GOSTEREMEZ.. Bu konulari Turk doktorlari bilmezler.. Penisilin allerjisinin bile ilk ignede olabilecegini zannedecek kadar ahmaktirlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Şub 2018 Saat 19:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|