Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gelişim.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGelişim.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Oranje Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Oranje Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gelişim.
    Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 11:11
Merhaba hocam.
Oğlum 38 aylık. 13.5 kg ve 96 cm.
Doğum kilosu 3200gr ve 48 cm idi.

Hocam oğlum çok yemek seçen bir çocuk.Et-tavuk-balık hiç bir şekilde yediremiyorum.6 ay önce kan tahlilinde kan değeri 11.6 çıkmıştı.
Süt ürünlerini ise yalvar yakar günlük 400-450 ml ancak tüketiyoruz. Buna peynir ve dondurma dahil.

En sevdiği yemek türlerinden bike ufak bir kase anca tüketiyor. Bir dönem oluyor hafif toparlanıyor,sonra bi bakmışım tekrar iştahsız.. Sağlığı çok şükür yerinde. Fiziksel olarak akranları ile aynı,keyifli ve mutlu bir çocuk. Ben ve eşimde normal kiloluyuz. Yani genetik diyemiyorum. Bana bi öneriniz var mı yoksa oğlumu böyle mi kabullenmem gerekir?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 18:43
1 kilo eksigi var. 1 hafta Sipraktin surup deneyin. Gunde:2x1 olcek(5ml) 5 gun verip, 3 gun ara verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.