|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 11:11 |
Merhaba hocam.
Oğlum 38 aylık. 13.5 kg ve 96 cm. Doğum kilosu 3200gr ve 48 cm idi. Hocam oğlum çok yemek seçen bir çocuk.Et-tavuk-balık hiç bir şekilde yediremiyorum.6 ay önce kan tahlilinde kan değeri 11.6 çıkmıştı. Süt ürünlerini ise yalvar yakar günlük 400-450 ml ancak tüketiyoruz. Buna peynir ve dondurma dahil. En sevdiği yemek türlerinden bike ufak bir kase anca tüketiyor. Bir dönem oluyor hafif toparlanıyor,sonra bi bakmışım tekrar iştahsız.. Sağlığı çok şükür yerinde. Fiziksel olarak akranları ile aynı,keyifli ve mutlu bir çocuk. Ben ve eşimde normal kiloluyuz. Yani genetik diyemiyorum. Bana bi öneriniz var mı yoksa oğlumu böyle mi kabullenmem gerekir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kilo eksigi var. 1 hafta Sipraktin surup deneyin. Gunde:2x1 olcek(5ml) 5 gun verip, 3 gun ara verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|