Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Durucuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Durucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gelişim
    Gönderim Zamanı: 13 Kas 2014 Saat 17:57
Kadir Bey merhaba
Eski hastalarnızdan Durunun annesiyim şimdi ikinci kızım oldu onunla ilgili soru sormak istiyorum. 13/07/2014 dogumlu 3580 kilo 51 cm boy ve 34 bas cevresi idi
1.ay 4760kg 56cm boy  37.5 bas cevresi
2.ay 5370kg 60cm boy  39 bas cevresi
3.ay 5800kg 62.5cm boy 40.5 bas cevresi
4.ay 6160kg 64cm boy 41 bas cevresi

Bu durumda doktorumuz diyor ki kilo alımı az ondan dolayı mama ya da patates havuc baslat dedi. Bende mamaya hayır dedim ama ek gıda da istemiyorum. Acaba sizce gelişimi nasıl? Ek godaya baslamalı mıyım? Kilo haric hersey yolunda iken neden ek birseyler olsun diyorum. Birde bu ay bas cevresi az buyumus sıkıntı mı?

Teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 03:03
Dogru, ilk aylardaki gibi guzel kilo almasi, her ay azalmis. Su anda;200gram eksigi var.

SAKIN; Bu ayda, patates, havuc gibi (bu ay icin) cok luzumsuz gidalaria baslamayin..Artik, mamaya da ihtiyaciniz yok.
Ilaveten; "Kutu sutlerinden baslayin, Anne sutlerinin ustune, ne kadar alabilirse, o kadar verin.

Bas cevresinde bir anormallik yok, ilk bastan beri olan 2-3mm lik kucukluk devam ediyor... Normal sinirlar icinde...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.