Hocam sevgiler saygılar..sürekli yanıtlarınızla bizi rahatlatıyorsunuz müsadenizle bir kaç sorum daha olacaktı..
1-Küçük oğlum 08/03/2012 tarihinde 4.0 kg doğdu. Şu an 8.2 kg, 68 cm, 44 cm baş çevresi..Son iki aydır ayda 300 gram alıyor..ama çok hareketli bir bebek çok zor zaptediyoruz valla annem ve ben.3.5 aylıktan beri dönüyor, destekli oturuyor.Şu ara neredeyse desteksiz oturacak.Az kilo alımını bu kadar hareketli olmasına bağlıyorum siz ne dersiniz ek gıdaya başlamalı mıyım zira sadece anne sütü alıyor talebine göre su veriyorum az idrar yaptığı için tavsiyenizle..ne önerirsiniz bana?
2-Büyük oğlum ise 54 aylık.Sanki ergenlik sorunları başladı.Kapıyı çarpmalar, sinirli haller, bağırmalar, öfkeler, inatlaşmalar, söz dinlememe, babaya hiç yanaşmamalar, kendi istediklerini yapma hallerinde.Otoriteyi elden bırakmamaya çalışıyorum ama arada kaçıyor..yarım gün anaokuluna gidecek..sizce nasıl bir tutum ve davranış sergilemeliyim ben patronun o değil ben olduğum şeklinde davranıyorum bu doğru mu?