|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Durucuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 22:15 |
kadir bey iyi aksamlar,
kızm 21 nisan 2009 dogumlu ve bugun kontrolunda kilosu 6.150 ve boyu65.5 bas cevresinde 43.4 olarak olculdu
bu degerler nasıl acaba kilosu az biliyorum fakat boyuda mı kısa onda biraz sıkıntım var
kilosu icin herseyi denedim ve son olarak bazı mamalar ve sutten yapılmıs muhallebiyi cok olmasada yiyor ayrıca meyveyi severek yiyor ve tabiki anne sutu alıyor
doktorumuz çorba yap ver dedi (tarhana mercimek ve yogurt corbası gibi)
bu arada yogurtta ver dedi
size sorularım
1-acaba kilo ve boy gelisimi nasıl boyudamı kısa,
2-bu corbaları vermemde sakınca varmı
3-yogurdu kendimmi mayalayım yoksa hazır yoguttanmı verim
4-yemeklerine katmam icin ek olarak fontomalt ve protifar alın istersniz dedi acaba alsammı
uzun oldu ama kilosunun az olusuna alıstım ama sanki boyuda kısa geldi
cevabınız icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() |
Boy ve kiloda eksikler var, sakın çorbalarla uğraşma, son damlasına kadar anne sütü ver, üstünü kutu sütü ve yoğurt ile tamamla.. Evde mayalaman şart değil. Fantomalt ve protifarı ben hiç kullanmam. Gereksiz masraf. 8 aylık olduğunda 8 kilo ve üstü olursa, kahvaltı, muhallebi ve çorbalara azdan başlamak şartı ile sıra ile başlayabilirsin.
|
|
![]() |
|
Durucuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 76 |
![]() |
tesekkurler kadir bey cevabınız icin
peki su bebekler icin yogurtlar var cesitli markaların ondan da versem olurmu belli bir marka oneriyormusunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() |
Şart değil, bütçenizi sarsmayacaksa verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() |
tesekkurler
|
|
![]() |
|
FATMAIŞIK ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() |
Merhaba doktor bey,
Benim de kızımın gelişimiyle ilgili bir sorum olacaktı: Kızım 16 aylık kilosu 10.100gr boyu ise 76cm. kahvaltı yapmaması dışında herhangi bir iştah problemimiz yok kahvaltı yerine de önerdiğiniz gibi çorba yapıp veriyorum. Gün içinde en az 2, en fazla 4 kez kaka yapıyor.. Ayrıca eşimin ailesi de normalin altında denilebilir. Bu faktörler kızımın kilosunu ve boyunu etkiliyor olabilir mi? Bu konuda ne yapabilirim? Şİmdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=115&title=gelisim-davranis-degisiklikleri
gelisimle ilgili bir sürü soru cevaplari verildi önce bir bakin isterseniz Düzenleyen yasemin - 25 Kas 2009 Saat 11:18 |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Dedelerimizde, kahvaltıda "tarhana çorbası" içerlerdi.. Hiçbir mahzuru yoktur...Gelişimde "genetiğin" yani soya çekimin önemi büyüktür. Siz günde en az 500ml. sütünü garantiye alın, gerisi önemli değildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|