|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2015 Saat 23:36 |
merhaba Dr.Bey,
oglum 1.3.2013 dogumlu 49cm 3000g. 10/2013 sik hastalanmaya basladi. 6 ay icersinde 17defa bademcikten, 2 x iye ateslendi ve antibiotik tedavisi gördü. o günleri dr. sonsuz güvendim. cok cahildik- ve bu hale geldik. sonra sizi buldum. her konuyu okudum, zaten geceleri cocugun basinda beklemekten uyumuyordum. belki güleceksiniz idrar stixleri , strep a testleri aldim. cocukdr. iye oldu dedigine , bogazi kötü antibiotik gerekli dediginde -evde birde ben baktim. sonuc nedativ! sizin sayenizde 4/2014 den beri hiiiic antibiotik/ ates düsürücü vermedim. fakat bir türlü cocuk toparlanamadi, kilo/boy cok yavas . 3/2014 7kg 70cm ( 1yas) 3/2015 8,3 79cm (2yas) 6/2015 8,9 82cm ( bugün) cocuk dr. hic memnun degil. bizi testlere gönderecegini söyledi ellinden röntgen cekilecekmis, kan tahlileri yapilacakmis... büyüme hormonu yeterli mi diye bakilacakmis. uzmanlar bi baksinlar, eger cocugun tipi böyleyse yapacak birsey yok.. fakat horman vs eksikse, yine tedavi baslamak sizin ellinizde diye konustu... siz ne dersiniz? cok sik hastalandigindan mi kilo/boy geriden geliyor? yoksa dr. istedigi testleri yaptirayimmi ( almanyada yasiyoruz) görenler cocugu 1,5 yas gibi tahmin ediyor, cok zayif, fakat neseli bir cocuk. cok tsk ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birak o sahtekari!!!
1- Gunde; EN AZ, 600ml sut ictiginden emin olun. 2- Hergun, 1 kofte kadar etli gida ve bir parca veyva yedirin.. 3- Sipraktin (Sipraheptadine) surup, gunde:2xyarim olcek(2,5ml) 5 gun verin, 3 gun ara verin, sonucu bana yazin. 4- Hemen; 1 ampul, Dvit3 icirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|