Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 23:14
merhaba kadir bey 11 aylık kızımın burun tıkanıklığı ve günlerdir bitmeyen gece öksürükleri var.Sanırım herkes aynı sorunu yaşıyor havalar değiştiğinden beri diğer yazılarınızdan okumuştum bal ve limonu ama kızıma yediremedim su ile karıştırdım dediğiniz ölçüde onuda içiremedim dr.a götürdüğümde daha bayrama bi kaç gün vardı öksürüğü çok olduğu için röntgene yönlendirdi az bi balgam var dedi öksürük şurubu yazdı oks..ron burun açıcı sprey verdi şurubuda zorla içiriyorum zaten bide korkuyorum açıkçası siz ve bi dr dan daha duyduğum öksürük şuruplarının öksürüğü bronşite çevirebileceğini duyduğum için tedirginim ama öksürüğede çare bulamadık şurubu değiştirmeliyim başka bi arkadaşa aynı sorunu için ilaç önermişsiniz yoksa ben aynısını devam edeyimmi birde büyükler viks sür bi havluya sırtına koy dediler ama onuda size danışmadan yapmak istemiyorum lütfen bana bi çözüm bulun kızım geceleri uyuyamıyor artık balgamını atamıyorda çok üzülüyorum yardım edeceğinize eminim bunun için şimdiden teşekkürler
url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120466
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 10:29
Eğer gece öksürük oluyor ise, sırta değil, göğüse sürülen Vick'ten fayda görürsünüz.Yatağının başucunu kaldırmakta fayda eder. Eğer hiç ifrazat, balgam yok ve tahriş öksürüğü gibi ise, Benik..l surup sadece gece 1 ölçek verebilirsiniz. Gündüz çok koşuşturmasın, çok azdığı günün gecesi çok öksürür.
Yukarı Dön
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 17:43
çok teşekkürler ben sırtına sürdüm gece biraz rahatlattı bu gece göğsüne deneyeceğim balgam var ama atamıyor çıkarmaya çalıştıkçada dahada çok öksürüyor burun spreyine devam edelimmi tutunup yürümeye başladığından beri çok hareketli uyumak istemiyor zaten hep dolaşsın istiyor evdeki öksürük şurubunu bırakmalıyım çünkü önerdiğiniz şurubu balgam yoksa kullanın demişsiniz tekrar rahatsız ediyorum ama cvp yazarsanız çok sevinicem iyiki varsınız
url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120466
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 10:09
Oksob...on. öksürük şurubudur. Burun damlası, Otri..in olmalı herhalde... Oksob..on öksürük arttırıcıdır, siz onu verdiğiniz sürece çocuk öksürür, siz önce onu bir kesin. Burun spreyi olarak "Okyanus suyu" , "serum fizyolojik" gibi damlaları istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.