|
Gecmeyen karin agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2025 Saat 21:38 |
Hocam 6 yas oglumun ara ara 1 hafta suren karin agrilari oluyor. 3 gundur bu agriya mide bulantisida eslik ediyor. Yemegini yiyor ama agridiginda aglamakli ve keyifsiz oluyor. Bugun dr muayene etti dis gicirdatmasi varmi gece dedi evet dedim. Sadece idrar istedi oda temiz cikmis. Andozol vermis ama ben bunu kullandim sizin onerinizle daha once bir kac kez. 1.5 yildirda el tirnaklarini kesmiyoruz yiyor. Neden ara ara uzun sureli bu karin agrilari olur ve midesi bulanir sebebi ne olabilir cocuk gastroenteroloji bolumunede mi yada baska hangi bolume getirmek gerekir ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Erkek cocuklarda, IYE olmaz!! Bakalim Turk doktorlari bunu ne zaman ogrenebilecekler!
2- EGER; tirnaklarini yiyor ise, midede; bu tirnaklarin birikmesi ile "Bezoar" olusmus olabilir. Bir Cocuk Cerrahi gorsun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Saat 46 Dakika önce Saat 18:56 |
|
![]() |
|
Ayaz2018 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki tirnak yemeyi birakmasi icin aci oje alip sursek tavsiye eder misiniz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin. Ama mevcut durum icin gorulmesi sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|