Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
evhamlı anne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 10 May 2017 Saat 15:07
hocam merhaba.34 aylık 14 kilo 99 cm kızımın geçen hafta burun akıntısı vardı bir gün aktı ve kesildi sonra hırıltılar başladı ardından 3 gün yüksek ateş 4. gün 39,5 ateşle inanılmaz hırıltılarla kusma ve karın ağrısı ile  acile gittik doktor ciğerlerinin dolu boğazının kızarık olduğunu söyleyip klavunat 200/28 mg perebron novalgin şurup verdi novalgin hariç diğerlerini kullandım ateş düştü fakatkarın ağrısı arttı birşey yiyemiyor diye özel bir klinikte tam kan sayımı yaptırdım
wbc : 9.5 crp : negatif  aso: negatif çıktı doktor boğazları kızarık dedi ve balgamının olduğunu söyeyip antibiyotiğe devam asist,ventolın,pulmicort verip yolladı iyide karın ağrısı ne olacak
çok üzülüyorum bulunduğum yerde neden sizin gibi bir doktor yokCry
ben şimdi ne yapıcam almadım hiç bir ilacı size danışmak istedim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120461
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2017 Saat 19:58
SAKIN o doktorlarin, HICBIRINE inanmayin... 
SAKIN o ilaclarin da HICBIRINI cocuga vermeyin!!! 
Tam sahtekarlar!  WBC:9,5 ve hala antibiyotik pesindeler!!. 
Cocugunuz; Grip geciriyor. 
Turk doktorlari yeminli olduklarindan, ASLA Grip teshis etmezler!! 
CRP sonucu; iste boyle; "pozitif" veya "negatif" diye verilir...  Sayisal degerler, eriskinlerde, Kalp krizi
gecirenlerde  ( Kardiak Risk durumlarinda) kullanilir.
Namussuz birde Asist vermis!! 

"Sahtekarligin 3 Safhasi" ile ilgili yazilarimi okuyun..  
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 May 2017 Saat 20:02
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2017 Saat 22:56
Allah sizden razı olsun.. antibiyotiği de yarıda bırakıyorum değil mi ? karın ağrısı zamanla mı geçer? birde doktor diyor ki şuan enfeksiyon görülmüyor diyor ama ardından da karın ağrısı için enfeksiyonlu balgamı yuttuğu için ağrıyordur diyor onun için de bir ilaç yazmıştı ama reçeteye bir daha bakmadım bile.. gülsem mi ağlasam mı bilemedim inanınConfused 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2017 Saat 03:47
Antibiyotigi de kesin, baska ilac aliyorsa, onlari da kesin... 
Muhtemelen; Domuz gribi geciriyor, ilac vermeyin, cok sart olmadikca; atesini bile dusurmeyin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2017 Saat 06:26
Allah sizden bin kere razı olsun..Allah size sağlıklı uzun ömürler versin inşaAllah KizBebekKizBebekKizBebek
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2017 Saat 20:17
Kadir hocam yeniden yazıyorum şu an durumumuz hemen hemen hastalığımızdan hiç eser kalmadı sayılır (karın ağrısı,bel ağrısı ve iştahsızlık devam ediyor)ALLAH sizden razı olsun :)  sizin sayenizde ilaçsız en güzel kışımızı geçirdiğimiz için o kadar seviniyordum ki nasıl size sormadan 4 gün antibiyotik aldık bilemiyorum :(
hocam benim kafama takılan araştımama rağmen bulamadığım bir sorum olacak.. 4 gün yüksek ateşliyken şöyle bir durum oldu..vucudu nomalken karnı alev gibiydi ve çok titriyordu alnına baktım hiç ateş yoktu ama titriyordu koltuk altından ölçtüğüm de 38 di hep bu durum 2 kere oldu uykusunda bu nasıl bir ateşti hocam böyle hiç bu durumla karşılaşmamıştı çok kafa takılıyor onun için sordum kızmayın hocam inanın araştıdım hep karşıma soğuk havele çıktı o da bizim duruma benzemiyor bu neyin nesidir böyle?

Düzenleyen evhamlı anne - 12 May 2017 Saat 21:08
elvinrana ve annesi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2017 Saat 04:09
Ates yukselirken, cilt kuru ve titremeler vardir... Titremesi, atesinin daha da yukseleceginin isaretidir.
Ates duserken, terleme ile duser, terden hasta olunmaz... 

Soguk havale diye bir sey yoktur. Turk doktorlarinin uydurmasidir..

Ates aniden yukseldiginde, HAVALE gelir... Bu esnada, cilt normal sicaklikta olabilir. 
Ates tedrici bir sekilde yukseldiginde; Kalp ve Solunum hizlanacagi icin, havale olmaz.. 
Bir de; yukselmis ates, soguk tatbiki ile dusurulmek istenirse, tekrar havale gelir.. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evhamlı anne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2017 Saat 08:06
anladım hocam..nazik bir şekilde bıkmadan sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim Smile
ALLAH sizden razı olsun.
elvinrana ve annesi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.