Geçmeyen karın ağrısı ve ateş |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Baharrrcaa
Üye Kayıt Tarihi: 22 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2017 Saat 20:53 |
Merhaba hocam,
Kızım 37 aylık. Eylül ayından beri kreşe gidiyor. Ve başladığından beri sürekli hastalanıyor ilaçsız atlatıyoruz. 1 hafta önce burun akıntısı ve hırıltılı öksürük (balgam da vardı) başladı. Bununla beraber karın ağrısı da başladı ara ara oluyordu. Gaz sancısı gibi aslında aniden ağrı giriyor gaz çıkınca rahatlıyordu. Genelde kokusuzdu. Bugün okuldan aradılar ateşi çıkmış 41.5 ölçmüşler sonra tekrar ölçmüşler 38.4. Eve gelince ölçtüğümde de aynıydı giderek yükseldi şuan yatmadan önce ölçtüğümde ise 39.6 idi. İlaç vermedim. Yatmadan önce tekrar karnını söyledi fakat bu sefer içi yanıyor dedi. Bugün ateşle birlikte üşümesi vardı üstünü örttürdü. Sizin yazılarınızdan bildiğimden müdahale etmedim izin verdim. Eli Ayağı soğuktu. Ve çok su içti. Hocam şimdi sizin fikriniz çok önemli benim için ne yapmalıyım , nasıl hareket etmeliyim ? Söylemek isterim ki iyi ki sizi tanımışım ,size müteşekkirim. Sevgiler Bahar Notlar : Dün doktor kontrolü vardı herşey yolundaydı bir problem yoktu İdrar tahlili yapıldı sonuç temiz. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118051 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Grip geciriyor. 10 seneden beri, nerede ise HER GUN anlattiklarimi yapin..
|
|
Baharrrcaa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
|
Merhabalar tekrar bugün doktora götürdüm beta mikrobu teşhisi koydu. Antibiyotiksiz geçmeyeceğini söyledi. Boğazında beyaz beyaz noktalar olduğunu söyledi.
Verdiği ilaçlar Sefdinir ceftinex 250mg 12 saatte 1 ölçek Pedifen şurup Salı kontrole çağırdı düzelme olmazsa iğne vereceğini söyledi. İlaca henüz başlamadım sizin yazmanızı bekleyeceğim. Şuan ateş 38.8 gece de hep ateşi yüksekti. |
|
Baharrrcaa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Resmen, "bir yerinden" uydurmus!!!! 1- Streptokok enfeksiyonlari bu yasta olmaz.. 2- Gerek dilinde ve gerek yumusak damakta; Streptokok oldugunu gosterecek en ufak bir iz bile YOK!! Anladiniz, "neresinden" uydurdugunu!! Sahtekar, akli sira size Antibiyotik verip, 2-3 hafta sonra tekrar hasta olmanizi saglayacak.. O yuzden simdiden, verecegi "Ignelerin" yolunu hazirliyor!! Sakin hicbir dedigine inanmayin, verdigi hicbir ilaci da almayin.. Tam bir sahtekar!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2017 Saat 20:49 |
|
Baharrrcaa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
|
Hocam çok teşekkür ederim. Hiçbir ilacı vermeyeceğim.Ülkemin doktorlarına güvenemememk ne kadar zor.
O zaman dediğiniz gibi grip için verdiğiniz tavsiyeleri uygulayacağım. Yalnız tek sorunumuz karın ağrısı bugün çok yoğun bir şekilde arttı. Ve karnında da hafif şişlik oluştu. Bunun sebebini nasıl öğreneceğim. Çok karın ağrısı var. Korkmalı mıyım.Ateş devam ediyor. |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Eski mailleri okusa idiniz , bilirdiniz........ Grip + Sindirim sistemi arazlari (Karin agrisi, bulanti, kusma, ishal) = Domuz gribi.. Aynen devam edin. Ilaci YOK!!! Enfluvir filan bir ise yaramaz.
|
|
Baharrrcaa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baharrrcaa
|
Çok teşekkür ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|