GEÇMEYEN İYE |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
dem
Üye Kayıt Tarihi: 18 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2018 Saat 11:46 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hocam daha önce yazmıştım geçmeyen bi iye var drlar öyle söylüyor ilaçlı böbrek filmi istediler bizden sonuçları yazıyorum kızım 1 yaşında doğduğundan beri iye dediler nitrit negatif olduğu için hiç bir ilaç vermedim bu zamana kadar ama şimdi çaresiz kaldım siz ne derseniz onu yapacağım. TestSonuç RBirimSonuç YMin D-D2Max D-D2NOTRefDDANSİTE1000.1030 pH5.5.58 BİLİRUBİN.NEGATİFNEGATİF ÜROBİLİNOJEN.NORMALNORMAL KETON.NEGATİFNEGATİF GLUKOZ.NEGATİFNEGATİF PROTEİN.NEGATİFNEGATİF NİTRİT.1+NEGATİF LÖKOSİT ESTERAZ.1+NEGATİF HEMOGLOBİN.NEGATİFNEGATİF RENK.AÇIK
SARILÖKOSİT10/HPF06 ERİTROSİT0/HPF06 EPİTEL HÜCRE1/HPF06 BAKTERİ2721/HPF<36
- NEGATİF 36 - 162-Kontaminasyon olabilir. >162 - Pozitif (Lökosit ve Nitrit
pozitifliğiyle kontrol edilmelidir.) KRİSTAL0/HPF0.1 SİLENDİR0/HPF4SPERM0/HPFMANTAR0/HPF0.2MUKUS0/HPFBÖBREK EPİTELİ0/HPFİdrar Kültürü.E.COLİ
>100,000
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hicbir zaman IYE olmadi, simdi de; IYE yok.. Bu Turk cocuk doktorlari oyle sahtekardirlarki, sirf cikarlari ugruna, gozlerini kirpmadan cocuklari harcarlar. Bu sefer Laboratuvar biraz insafli, vicdanli cikmisda isin dogrusu yazmis: "...BAKTERİ2721/HPF<36
- NEGATİF 36 - 162-Kontaminasyon olabilir. >162 - Pozitif (Lökosit ve Nitrit
pozitifliğiyle kontrol edilmelidir.)" Daha ne desin!!! Ama , o assagilik sahtekar illaki cikari ugruna cocugunuzu harcamak istiyor. NIYE, bu sahtekara israrla gidersiniz ki!!! Gidin evinize ve her seyi unutun.. Cocukta IYE filan yok.. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|