|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2017 Saat 09:11 |
Mrb hocam. Kızım 7 aylık anne sütü almıyor. Ateş ishal kusma ilaçsız atlatmıştık. Sayenizde. Teşekkür ve hürmetler. Şimdide ishali çok ve çok şiddetli öksürüyor. Limonlu ballı su içiriyorum. Birde burnu da akıyor. Ev serin olmasına rağmen. İncecik kıyafetle soğuk ter atıyor banyo yapmış gibi oluyor. Eski maillerinizi okuyorum okumaya çalışıyorum
Önerileriniz can kurtarıcı. Biz ise kuru bi teşekkür ediyoruz. Hürmetler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac vermeyin... Kusma olmadan, "Su kaybi" olmaz, meraketmeyin.. Bol su/sivi gida verin, istirahat etsin. Eski mailleri mutlaka okuyun.. Eylul-Ekim aylarinda olmayacagim.. Simdiden eski mailleri okuyarak, cevap bulmaya alisin..
|
|
![]() |
|
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu ballı su ve sıvı veriyorum. İshal geçti şimdide öksürük.. çok teşwkkürler hocam. Eylülde türkiyeye geleceğinizi söylemiştiniz keşke görme şansımız olsaydı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|