|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kubraeruygun
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kubraeruygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gecmeyen hiriltiGönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:29 |
|
Merhabalar Doktor Bey. Sizden gec haberdar olmanin uzuntusu icindeyim. Yedi aylik oglumun yaklasik iki ay once geniz akintisi ve neticesinde oksurugu vardi. Serum fizyolikle actim ancak devam edince saglik ocagindaki dr mukozero adli balgam sokucu ve pulmicort hava verdi. Ancak hirilti gecmedi. Cocuk dru oksurugu uzadigi icin prospan ve zaditen damla verdi. Bir hafta sonra gogse inmis dedi. Tipki sizin bahsettiginiz gibi. Ventolin ve pulmicort kullandik. Hirilti devam ediyor. Uc gundur tum ilaclari kestim balli limonlu su ihlamur veriyorum cold mix ve serum fizyolojik kullaniyorum. Hirilti devam ediyor ara ara oksuruyor ancak tedirginim. Gec mi kaldim bu uygulama icin tekrar bir baska dra gitmeli miyim? Bu arada oksurugumuz hicbir.zaman yogun olmadi. Balgamli. Geceleri.cok rahat uyuyor gunduz de herhangi bir rahatsizligi olmuyor. Arada hiriltisi olup oksuruyor ki ilaclari kullaanirken oksurmedigi icin hiriltinin devam ettiginin yeni farkina vardim. Simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:33 |
|
Ventolin ile bronslari genislettiginiz icin ve Pulmicort'un Kortizon etkisi ile vucudun bagisikligini baskiladiginizdan, hastalik uzun surecek, Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. Sicak banyo ve buharda faydali olur... Zararin neresinden donseniz kardir..
Ventolin:Astimda, Pulmicort: Allerjik Rinitlerde kullanilir... Griplerde, her ikisinin kullanilmasi TUZAK'tir, namussuzluktur.. |
|
![]() |
|
kubraeruygun
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kubraeruygun
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2014 Saat 22:45 |
|
Cok tesekkur ederim Doktor Bey. Bu kadar kisa surede cevapladiginiz icin. Son goturdugumuzde kontrole birazcik oksuren cocuk icin astim krizinden bahsetti dr. O kadar karanlim bir tablo cizdi anlayacaginiz. Cigerde herhangi bir sikinti kalmamistir degil mi? Sag akcigerde hafig hirilti var demisti. Ustune o ilaclar. Cok cok uzgunum sizi gec buldugum icin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2014 Saat 09:22 |
|
Namussuzun isine oyle geliyorda ondan... Akli sira size abone edecek, bir daha pacanizi kurtaramayacaksiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|