Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GEÇMEYEN BOĞAZ ENFEKSİYONU
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGEÇMEYEN BOĞAZ ENFEKSİYONU

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2011 Saat 10:48
sayın hocam benim bir sorum daha olucak size
KizBebek
 artık kızma ilaç vermek istemiyorum ve kullandığımız bütün ilaçları bırakmak istiyorum ama sizin önerinzide almak istiyorum
kızım kansız dendiği için demir ilacı kullanıyorduk ama sayenizde onu bırakcağım çok teşekkürler birde daha öncede belirtiğim gibi yaşıtlarıan göre kilosu ve boyu düşük ben sorun etmemeye gayret ediyorum ama doktorların sayesinde pekde mümkün olmuyor kızıma 8 aylıkken balık yağı verdiler onu kullanıyoruz ara ara vermesekde devam ediyoruz haziran ayında doktorumuz kan ilacıyla birlikte çinko takviyesi verdi onuda kullanıyoruz bunalrın hepsini bırakmam uygun olur değil mi bu arada eskiye nazaran yemeside düzeldi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 11:37
İlaçları bıraktığınızda daha iyi yiyeceğine emin olabilirsiniz. Çinko verilmesi, eksikliği durumunda işe yarar ama, normal bir çocuğa "takviye olsun" diye verildiğinde hiçbir işe yaramaz. Hgb 9.5 altında değil ise, anemisi yok demektir.
Yukarı Dön
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2011 Saat 13:18

Hayırlı Günler Hocam Kolay Gelsin Sizleride Rahatsız Ediyorum Ama Engin Bilgilerinize Ihtiyacım Var

Sorum öksürükle Ilgili Değil Ama Yine Hastalandık Malum Bayram Ertesi Bir çok Insanla Temaz Kurduk
Hapşuruk Vardı  Bir Kaç Gündür  Dün öğlenden Beri Burun Akıntımız Var Geceyide Zor Geçirdik Burnu Tıkanıyor Eski Mailerinizin Bir çoğunu Okudum Dün Akşam Kızımın Burnuna Fizyosol Damlatmaya çalıştım Ama Damlatırtmadı Burnuna Dokunulmasından Pek Hoşlanmayan  Bir Bebek Ağlatarak Bir Kaç Damla Damlattım Uyurkende Damalatmak Istemiyorum Ama Onuda Denedim Malesef Ki Olmadı Göğsüne Viks Sürdüm Ağlamaya Başladı Neden Ağladı Bilemiyorum Ama Burun Tıkanmasına Kesin çözüm Olmadı Bende Otrivine Pediatrik Burun Spreyi Kullandım Onunla Biraz Rahatladı Bu Damlanın Bir Zararı Varmı
Cold Mix Bulamadım Burdan Ama Netden Sipariş Verdim Ellimde Olmasıda 1 Haftayı Bulur Sanırsam
Fizyosolu Nasıl Damlatmalıyım Ağlatarak Damalatmak Istemiyorum Ama Iyi Olucaksa Bu şekilde De Devam Edebilirim Bana Yol Gösterin Hocam Burun Tıkanıklığını Nasıl Giderebilirim
Ayrıca Her Burun Akıntımızdan Sonra öksürük Başlar Ballı Limona şimdidien Başlayımmı öküsürk oluşmasını bekleyeyimmi

uzun oldu kusura bakmayın hocam
şimdidien çok çok teşekkürler iyi ki varsınız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2011 Saat 11:27
Otrivine kullanmanızda bir sakınca yok. Ama, 3 günü geçmesin ve günde 2 defa kullanın.
Yukarı Dön
EVREN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2011 Saat 10:51
teşekkürler hocam
sizden rabbim razı olsun inşallah
 çok şükkür şimdilik kızım daha iyiThumbs Up otrivineyi bir kere kullandım korkuma başka kullanamadım ama zorda kalıncada kullanabileceğimi öğrendim sayenizde teşekkürler  
 ballı limonu vermeye devam ediyorum
 cold mix damlamızda siparişimizin ertesi günü geldi çok faydası var gerçekten onunla gecelerimiz daha rahat geçiyor
rabbim sizi başımızdan eksik etmesin inşallah

KizBebekKizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.