|
Geçmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 6 Dakika önce Saat 22:40 |
Merhabalar hocam,
Tüm aile şiddetli grip.gecirdik. 8-10-16 yaş kızlarım covidden verit gribi bel ağrısı ile geçiriyorlar. Buna bir çare var mi acaba? 10 yas Reyyanim 15 gündür sürekli ateşli. Sanırım iki gun kadar ara verdi. Sonra yeni hastalık mı bulaştı bilmiyorum. Antibiyotik vermedim. Ağızda koku oas yok. Sadece geceleri ateş ve bel ağrısı. Bu arada ben de 15 gun sonra tekrar feci grip oldum. Kizlar da birbirinden bulaş mi oldu acaba arada? Reyyan icin test yapmaya gerek var mi Grip tedavisi yeter mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dusurmeyin.
Antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|