|
geçmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gozde.fatih ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gozde.fatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2019 Saat 15:26 |
Merhaba Hocam,
3 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. Haziran ayından bu yana her ay ateşleniyoruz ve her seferinde bize bademcik enfeksiyonu teşhisi koyuyorlardı. Zaman zaman antibiyotik kullanımız da oldu. Son 1,5 aydır 3-4 gün süren ateşimiz oluyor ve 2-3 gün geçip sonrasında yine tekrarlıyor. En sonunda İzmir Behçet Uz Çocuk hastanesine 40 derece ateş ile götürdüm. Tüm kan testlerini yaptılar. Periyodik devam eden ateş olduğundan dolayı kanser, akdeniz ateşi, romatizma ve daha aklıma gelmeyen bir sürü hastalıktan şüphelendiler. Ama hiç bir sonuca varamadılar. 4. günde göğüs bölgesi ve sırtında kızamık gibi kızarıklıklar başladı ve ateşimiz düştü. Bu sebepten dolayı 6. hastalıktan şüphelendiler fakat intaniye doktoru bu teşhisi koyamadı. Bu arada 6 aylık peroyodik devam eden ateşlenmemizin arasında ayağımıza topallama başlamıştı ve ortopedi doktoru film çekti fakat hiç birşey bulamadı gribal enfeksiyondandır dedi. Ardından boynumuz tutuldu yine ultrosan çekilde lenf bezleri şiş ama bu gribal enfeksiyondan denildi. En son çocuk hastanesinde sonuca varılamayınca ordan özel doktora götürdüm. Bize cocuk hastanesinde herhangi bir viral bulguya rastlanmamasına rağmen kan değerlerinde viral bulgu gördüğünü söyledi. KBB götürmemizi önerdi geniz etinden şüphelendi. Hemen ertesi gün götürdük KBB doktoru oldukça büyük bir geniz eti olduğunu ve çok acil ameliyat olmamız gerektiğini söyledi. Fakat ben yaptırtma taraftarı değilim. Bu arada kızarıklıklarımız 4 günün sonunda geçmeye başladı. Şuan hala halsiz ve bu seferde gribal bir enfeksiyon seyrediyor. Ateşimiz yok fakat burun akıntımız var. Aklım karma karışık oldu hocam. Bana ne olur yardımcı olur musunuz? Size tüm sonuçları gönderme imkanım var mıdır buradan? Şimdiden teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap yazdim.. Benim adimin altinda!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|