Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GEÇMEK VE BİTMEK BİLMEYEN SIKINTI...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGEÇMEK VE BİTMEK BİLMEYEN SIKINTI...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asiyegundogdu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesajın Direkt Linki Konu: GEÇMEK VE BİTMEK BİLMEYEN SIKINTI...
    Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 18:43
MERHABALAR BEN 3 YASINDA ERKEK COCUK ANNESIYIM.ADI KERIMEFE. OĞLUM BU ARALAR 3 YAŞ SENDROMU DEDIKLERI ASIRI INAT HIRCIN VE SALDIRGAN TAVIRLARINI SERGILIYOR. ELIMDEN GELDIGINCE SAKIN OLMAYA CALISIYORUZ ANNE VE BABA OLARAK AMA HERZAMAN BASARILI OLAMAYABILIYORUZ. ZATEN YAPI OLARAK COK SAKIN BIRI DEGILIM. OLAYLARA TEPKIM ANİ OLUYOR. OĞLUMA KARSI ELIMDEN GELENI YAPMAYA CALISIYORUM. BAZEN SABIRLI DAVRANAMADIGIM VE KIZDIGIM ZAMANLAR UZERINDEN BIRAZ GECTIKTEN SONRA NE GEREGI VARDI SIMDI DIYIP KENDI KENDIMI YIYORUM. BİR DAHA BÖYLE YAPMICAM DIYE KAC KERE SÖZ VERIYORUM KENDIME. AMA OĞLUMLA ARAMIZDA GECEN BIR SONRAKI KRIZ ANIMIZDA BEN YINE AYNI TEPKIYI VERIYORUM Cry 

ASIL KONU KERIMEFE' DE BU ARALAR BITMEK BILMEYEN CAN SIKINTIMIZ VAR. MALUM KIŞ AYINDAYIZ. HEMEN HEMEN EVE KAPALI KALMIS DURUMDAYIZ. DOLAYISIYLA CANSIKINTIMIZI 2 YE KATLIYOR BU DURUM. BI YERE GIDELIM DIYOR. GIDIYORUZ KOMSUYA YADA ALISVERISE BU SEFERDE EVE DONELIM DIYE TUTTURUYOR. INANILMAZ BIR MEMNUNIYETSIZLIK SÖZ KONUSU. UZUN BIR SUREDIR OYUNCAKLARIYLA ILGILENMIYOR. ONLAR SIKICI DIYOR. OYUNCAKLARIN BIR KISMINI SAKLIYORUM DONUSUMLU OLARAK 15 GUNDE BIR SAKLADIKLARIMI CIKARIP OYNADIKLARINI SAKLIYORUM DEGISIK GELSIN DIYE. AMA YOK BU DA İŞE YARAMIYOR ARTIK. YUZUNE BAKTIGI YOK. ALDIGIMIZ YENI OYUNCAGI ALINAN GUN ELINDEN INDIRMIYOR SONRA RAFA KALKIYOR. YUZUNE BILE BAKMIYOR. BU DURUM NE KADAR NORMAL BILMIYORUM. ÇİZGİ FİLM KANALLARINA TAKILMIS DURUMDA GOZUNU ACAR ACMAZ HADİ CİZGİ FİLM AC DIYOR. BABAMIZ EVE GELENE KADAR DA IZLIYOR. BIRLIKTE BISEYLER YAPMAYI TEKLIF EDIYORUM OYUN OYNAYALIM RESIM YAPALIM KITAP OKUYALIM HAYIR ONLAR SIKICI CEVABI ALIYORUM. ELEKTRIKLER KESILDI DIYE TV YI KAPATIYORUM. AĞLAMA KRIZINE GIRIYOR BU SEFERDE MECBUREN ACIYORUM YENİDEN.
BU SENE ANAOKULUNA ALMADILAR YASINI DOLDURMADIGI ICIN. ONUMUZDEKI SENE ANAOKULUNA VERMEK ISTIYORUM. UMARIM BU ONUN DAHA IYI HISSETMESINI SAGLAR...Confused 
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 18:17
3 yaşından sonra çocukların sosyal artamlara, akranlarını yanına gitmesi daha uygubn. çevrenızde oyun grubu olan yerlevarsa oralara götürebilirsiniz. sürekli onu memnun wetmeye uğraşmayın. elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız haline bırakın. ayrıca tv konusunda çok net ve tutarlı olmak durumundasınız. ne kadar ağlasa da sonucun değişmeyeceğini anlaması çok önemli. dünyanın en sabırlı insanı bile olsanız inatçı bir çocuk karşısında sinirlenebilirsiniz. kendinize haksızlık etmeyin. sabrınızın taştığı anlarda mümkünse ortamdan uzaklaşmayı deneyin veya bambaşka bir konu açın.n
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.