Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geceleri darlık ve uyumama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeceleri darlık ve uyumama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
xelifce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı xelifce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: geceleri darlık ve uyumama
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2017 Saat 00:42
Merhaba hocam 15 aylık oğlum 2 hafta önce 3 gün balgamlı öksürük -nadir sürekli değil- ve geceleri 60 civarı
nefes alıp verme oldu yazılarınızdan 60 üzeri endişelendiğim için doktora götürdüm zor nefes alıyordu prednol iğne vurucaz dedi korkudan vurdurdum. biraz da hava verdik.
verdiği ilaçları kullanmadım (asist ventolin ve macro.. antibiyotik verdi) ateşi yok hafif burun akıntısı var burun tıkalı limonlu bal ıhlamur tedavisi ile 1 hafta geçirdik. ve hastalık tekrarladı. gündüz pek birşeyi yok biraz iştahsız ama geceleri kıvranıyor sanki 30 dk da bir uyanıyor arada nefesi 60 ı geçiyor. bazen soğuk ter var çok ağlarsa oluyor. coldmix  kullanıyorum 15 gündür odası nemli serum fizylojik uyguluyorum
hocam kan tahlili gerekir mi zatürreden korkuyorum cevabınızı bekliyorum ne derseniz ona göre tedavi uygulayacağım.. teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2017 Saat 04:52
Ates dustu ise; zaturre degil... 
Zaturre olsa, gece-gunduz ayni siddette sikayetleri olur...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.