Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece Lambası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGece Lambası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Konu: Gece Lambası
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 10:40
Arkadaşlar ben gece yatarken gece lambasını hep açık bırakıyodum malum bizim kız gece 3-4 defa uyanıyo az evel haber7 adlı haber sitesinde okudum gece lambasını açık bırakıp yatmayın özelliklede küçük çocukların olduğu odada diyor. Kanser riskini arttırıyormuş. Hergün bişey çıkıyo bu akşamda yakmadan yatırmayı deneyecem ama karanlığıda pek sevmiyo. Bakalım napıcaz.
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 10:49
bende kızım doğduğundan beri gece lambası kullanıyorum. benim kızımda her gece uyanır. karanlıkta zor olacağı için kullanıyorum. ama böyle bişey duymamıştım. her geçen gün kanserle ilgili bir sürü şeyler çıkıyor. Confused 

Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 10:53
allah allah..mantıklı bi açıklaması varmıymış canım.yani neden dolayı zararlıymış.benim oğlumun odasının ışığı da açılıp,kısılabilenlerden.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 10:59
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 12:02
kanser riski olduğunu bilmiyordum ben de...

benim bildiğim büyüme hormonunun karanlıkta salgılanmasından dolayı ışıkta yatırmamak gerektiği...

ben oğlum 9-10 aylık olduğundan beri karanlıkta yatırıyorum sadece ihtiyaç duyduğumda açıyorum.tabi evin uzak bi köşesinde cılız bi ışık yanıyo her zaman...

bebekken odasında kullandığım lambanın ışığını da yere yönlendiriyordum direkt beşiğin üzerine vermiyordum yani ...

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 12:06
beril haberi şimdi okudum ..
az bile olsa ışıkta uyumak beni rahatsız eder her zaman...
yatak odalarında kullandığım mini gece lambası kırmızı renkte bak bilmeden doğru yapıyormuşum...

Yukarı Dön
kelebegim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 420
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 13:16
bende kızımın ilk aylarında  azıcık ışığı olan bir gece lambası kullanmıştım. sonra düzene girinci ışık yakmayı bıraktık. bende azıcık bir ışık olsa bile uyuyamam zaten kızımda benim gibi ışıkta uyuyamaz.  ayrıca kanserle ilgili haberlerde her geçen gün artıyor hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2009 Saat 13:32
ben de bu konuyu Meryem'in bildiği gibi biliyordum.. normal şartlarda hiç kullanmıyorum ama bazen açıyorum. bizim evin hiçbir yerinde gece lambası yanmaz, yoktur da zaten.. ay camdan girerek ne kadar aydınlarıtrsa evi o kadar yani.. önceki evimde çıanrın odasının ışığı ayarlı ışıktı. gece uyanırsa odasına girip bir işlem yapmam gerekirse (su içirmek, dişine jel sürmek gibi..) etrafa toslamamamLOL için düşük ayarda açıyordum.. ancak şimdiki evde balkon ışığı ve oda ışıgı düğmeleri tek prizde olduğu için takamadım. tek düğmelilere şiddetle öneririm. gece büyük kolaylık oluyor. şimdi de annenannemizin aldıgı bir gece lambası var. 5 tane küçük kuştan oluşuyor. düğmesini açınca onlar masmavi yanıyor. işim oldukça yakıyorum uyuyunca kapatıyorumWink

Düzenleyen burcu - 11 Şub 2009 Saat 13:32
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.