Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece emmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece emmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Konu: gece emmiyor
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2008 Saat 23:43
Merhaba Benal Hanım,
Bebeğim(5,5 aylık) ek gıdadan önce gündüzleri uyumadan önce emerdi.Uyanıkken zaten hiç emmezdi(konuyla ilgili muayeneye size gelmiştik).Geceleride sık sık emerdi.Fakat ek gıda ve mama(SMA plus) verdiğimden beri(yatarken vermiyorum)gece uyanmak bilmiyor.Ben uyandıryorum yinede emmek istemiyor.Bazen 5-6 saat öyle emmeden uyuyor.Acıkmıyordur diye düşünüyorum ama bezindeki çişlerde azaldı.Gece yatmadan önce mama vermeme rağmen neden bu kadar uzun süre uyanmıyor ve emmiyor olabilir?

Gündüz fazla beslenmenin gece deliksiz uyumaya etkisi varmı?

GEce biberon versem içer ama meme istemiyor, biberon verincede hiç emmiyor sütüm azalacak diye endişeleniyorum,bir yandanda bebeğim aç kalıyor diye üzülüyorum,ne yapmam lazım?

Düzenleyen alperen - 17 Oca 2008 Saat 23:45
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2008 Saat 12:49
Merhaba...Bebeğiniz artık 6. ayında. BAzı bebkler bu dönemde gece uyanmadan uyuyabilirler. Boyu ve kilosu geri değil ise uyandırılmasına da gerek yoktur. Gündüz saatlerinde büyümesi için gerekli olan besinleri alıyor ise gece beslenmek için uyanmaması bu nedenle makul. Sorun yok. Biberondan sonra anne memesini istememesi de sık gördüğümüz bir değişim. Anne sütünü de en ihiyacı olduğu dönemde (ilk dört ay) aldığı için üzülmenize gerek yok. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.