Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece emmeleri?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugece emmeleri?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2008 Saat 14:09
Orjinalini yazan: haticeirmak haticeirmak Yazdı:

ay bende de aynı sorun var kızlarConfusedbizimki zaten uyanıkken pek bi şey yemez, malesef uykusunda biberonla besliyoruz gündüzleri kayınvalidem salıncakta sallıyor ben haftasonları emzirerek uyutuyorum gündüzleri. gece de muhallebi de denedim gece tahıllı da ama sanırım dediğiniz gibi alışkanlık oldu muhakkak uyanıyor, hele son 5-6 gündür kucağımda uyuyo, ne zaman yatağına yatırsam uyanıyo ve ağlıyo ben de artık kucağımda uyutuyorum ben de oturarak kafamın arkasına yastık koyup öyle uyuyorum, sabah uyandığımda kuyruk sokumum oturarak uyumaktan çok sızlıo amaTongueçare bulamadım hala....küçükken emip uyutmaya alıştık şimdi ne yapsam uyumuo, yatağında tek başına da bırakmayı denedim ama öyle bir ağladı ki sinirinden susturmak için çook çaba harcadık ben de bıraktım o şekilde terbiye edemedim yaniTongue

adaşım aynı sıkıntı bende de var.uyutup yatağına koyduğumda uyanıyor.kucağıma aldığımda uyuyor.bende yanına uazanıp öyle uyutuyorum.iyice dalıncaya kadar yanında yatıyorum.eğer hemen kalkarsam o da kalkıyor.iyice dalınca yatağına koyuyorum 
[
Yukarı Dön
kizilta1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2008 Saat 14:18
arkadaşlar benim oğlumda 7,5 aylık doğduğundan beri her gece saat başı kalkar emer uyur 1 haftadır inat ettim almayım emzirmeyim diye ba edemedim çalışıyorumda ama ne yapalım doktorumuz sabret bakalım damlası bile faydalı anne sütünün dedi bu arada gece 12 de mama veriyorum üstüne gene emiyor yani alışkanlık oldu
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 21:10
MALESEF BENİM OĞLUMDA 14 AYLIK ÇOK UYANIYOR.NEREDEYSE SAAT BAŞI.GECE MUHALLEBİ VERİP YATIRIYORUM.TOK FAKAT UYANIYOR AYAKTA SALLANMAYI SEVMİYOR.MUTLAKA EMECEK.BENCE BU YAVRUCAKLAR DİŞ ÇIKARTIYORLAR AĞRIDAN UYANIYORLAR.
Yukarı Dön
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2008 Saat 15:03
Merhaba, ben de aslında artık Kuzey'i memeden kesmek istiyorum. Bu bayram tatilinde deneyeceğim. Doktorumuz gece SIK SIK kalkmasını emmek istemesine bağladı. Kuzey pek akşam yemeği yemiyor, mama, muhallebi tarzı şeyleri de asla yemedi. Dolayısı ile aç biraz da. Süt içmiyor, asıl derdim o. Memeden kesince süt içmeye başlar diye ümit ediyorum.Tabi bir de 2 saatte bir kurulmuş gibi uyanıyor.

Memeden kesme önerisi şu doktorumuzun: göğüs ucu ve çevresine sarımsak sürüp, uç kısmını artı şeklinde yara bandı ile kapatmak. Emmek isteyen çocuğa "acıdı, uf oldu, yara oldu" demek. Ve öncesinde mutlaka konuşmak. Aslında emzirmeyi bırakmak bende de psikolojik olarak negatif bir etki bırakacak ama gece uyanmaları çok zorluyor. Umarım hepimiz alnımızın akı ile bu işi minikleri üzmeden bitiririz.

Sevgiler
Devrim
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2008 Saat 15:12
bence kesmeden önce geceleri uyandiginda yalanci meme falan ver yani baska sekilde uyut cünkü eger ismeyerek keseceksen sütten kesme sonucta ya sütü icmesse en azindan seni emiyor degilmi bak benim oglum kendi birakti emmeyi ben hep düsünürdüm nasil olacak nasil kesecegim diye ama o kendi birakti zamanla ilk zamanlar süper bi sekilde süt icti ama sonra bitti simdi hic icmiyor önceleri gece kalkmayan cocuk simdi geceleri daha huysuz keske diyorum emseydi hic süt iciremiyorum sakinlemiyorda emerken hemen sakinlerdi sen gene iyi düsüün bence kolay gelsin
Yukarı Dön
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2008 Saat 10:47
Begümfunda merhaba, kaç aylıkken bıraktıseninoğlun? Yani emin olsam kendi isteği ile bırakacağına, hiç denemeyeceğim. Ama Kuzey o kadar düşkün ki memeye. Gerçi çalıştığım için gece yatarken ve sabaha kadar uyandıkça emziriyorum. Gündüz emmiyor yani.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.