Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
oğuzkağan
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2934
|
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2008 Saat 14:09 |
|
[
|
 |
kizilta1
Üye
Puanlar: 7
|
Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2008 Saat 14:18 |
arkadaşlar benim oğlumda 7,5 aylık doğduğundan beri her gece saat başı kalkar emer uyur 1 haftadır inat ettim almayım emzirmeyim diye ba edemedim çalışıyorumda ama ne yapalım doktorumuz sabret bakalım damlası bile faydalı anne sütünün dedi bu arada gece 12 de mama veriyorum üstüne gene emiyor yani alışkanlık oldu
|
 |
şeniz
Katılımcı Üye
Puanlar: 586
|
Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2008 Saat 21:10 |
MALESEF BENİM OĞLUMDA 14 AYLIK ÇOK UYANIYOR.NEREDEYSE SAAT BAŞI.GECE MUHALLEBİ VERİP YATIRIYORUM.TOK FAKAT UYANIYOR AYAKTA SALLANMAYI SEVMİYOR.MUTLAKA EMECEK.BENCE BU YAVRUCAKLAR DİŞ ÇIKARTIYORLAR AĞRIDAN UYANIYORLAR.
|
|
 |
devrimtipi
Üye
Puanlar: 48
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2008 Saat 15:03 |
Merhaba, ben de aslında artık Kuzey'i memeden kesmek istiyorum. Bu bayram tatilinde deneyeceğim. Doktorumuz gece SIK SIK kalkmasını emmek istemesine bağladı. Kuzey pek akşam yemeği yemiyor, mama, muhallebi tarzı şeyleri de asla yemedi. Dolayısı ile aç biraz da. Süt içmiyor, asıl derdim o. Memeden kesince süt içmeye başlar diye ümit ediyorum.Tabi bir de 2 saatte bir kurulmuş gibi uyanıyor.
Memeden kesme önerisi şu doktorumuzun: göğüs ucu ve çevresine sarımsak sürüp, uç kısmını artı şeklinde yara bandı ile kapatmak. Emmek isteyen çocuğa "acıdı, uf oldu, yara oldu" demek. Ve öncesinde mutlaka konuşmak. Aslında emzirmeyi bırakmak bende de psikolojik olarak negatif bir etki bırakacak ama gece uyanmaları çok zorluyor. Umarım hepimiz alnımızın akı ile bu işi minikleri üzmeden bitiririz.
Sevgiler Devrim
|
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2008 Saat 15:12 |
bence kesmeden önce geceleri uyandiginda yalanci meme falan ver yani baska sekilde uyut cünkü eger ismeyerek keseceksen sütten kesme sonucta ya sütü icmesse en azindan seni emiyor degilmi bak benim oglum kendi birakti emmeyi ben hep düsünürdüm nasil olacak nasil kesecegim diye ama o kendi birakti zamanla ilk zamanlar süper bi sekilde süt icti ama sonra bitti simdi hic icmiyor önceleri gece kalkmayan cocuk simdi geceleri daha huysuz keske diyorum emseydi hic süt iciremiyorum sakinlemiyorda emerken hemen sakinlerdi sen gene iyi düsüün bence kolay gelsin
|
|
 |
devrimtipi
Üye
Puanlar: 48
|
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2008 Saat 10:47 |
Begümfunda merhaba, kaç aylıkken bıraktıseninoğlun? Yani emin olsam kendi isteği ile bırakacağına, hiç denemeyeceğim. Ama Kuzey o kadar düşkün ki memeye. Gerçi çalıştığım için gece yatarken ve sabaha kadar uyandıkça emziriyorum. Gündüz emmiyor yani.
|
|
 |