Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece emmeleri?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugece emmeleri?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2008 Saat 12:06
oyyyyyyyyyyy yerim...Meme benim oğlanda tiryakilik yaratmıştı.Meme ağzında uyurdu.bence muhallebiyi yatmadan hemen önce değilde 1 saat önce ver çünkü gaz yapabilir.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 16:20

Bence çözümün memeden ayırmak.aynı şey benim kızımda vardı hatta bir gece saydım bile tam 11defa uyanmıştı.sayamadığımda vardır ne gündüzüm kalmıştı ne gecem sonra ayırdım hala uyanıyor ama 1 yada2kez bunada şükür tabiBig%20smile

Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 09:59
Kızlar imdatttt... kötü durumdayım...ya bu kız geceleri uyanıyor emerek uyuyor , çıkarınca uyanıyor.. birde ara sıra gece bir uyanıyor  2-3 saat uyanıyor uyumuyor.. daha 11 aylık sütten kesmek istemiyorum. çalıştığım için sadece sağaıp biberonla veriyim diyorum.. ama geceleri uyanınca nasıl uyutucam. ayakta sallamamı istemiyor.küçük salıncağı var ondada uyumuyor.şu an  saat uykuyla uyuyorumm. nasıl uyutucam.kayınvalidem sallayarak uyutuyor. lütfen yardım edin..(2 hafta önce doktora götürdüm. memeden kesip sabretenmen lazım diyor ama benim sinirlerim çok bozuldu. çok zor geliyor.)
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 11:29
of canım ya çok iyi anlıyorum inan seni,
benimki de 14 aylık oldu hala geceleri emiyor, oldukça da fazla uyanıyor, bence 11 ay sütten kesmek için erken, çok erken değil ama erken sayılır, onun için ( ben belki kötü bir örneğim) ama ben şöyle bir yöntem buldum, oturarak uyuyorum, yatağımın başucu kısmı duvara dayalı o duvara dayalı olan kısma da yastık koydum bir tane, yatakla duvar arasına yastığı sıkıştırıp bebeğimi emzirirken öyle uyuyorum ben de , biliyorum bu kötü aslında bebeğim kucakta uyumaya alışıyor ama başka çare bulamadım, ben memeyi ağzından çıkarırsam uyanıyordu ama böyle yapınca kendi de emip uyuyup dalınca memeyi kendiliğinden bırakıyor zaten, ben de arada bir uyanırsam ve baktım ki memeyi çıkarmış ağzından alıp yatağına bırakıyorum ben de yatıyorum, bizimki de çok sık uyandığından bu yatışım ancak yarım saati buluyor ama böylece gecenin yarısını yataraka yarısını da oturarak da olsa uyuyarak geçiriyorum,
aksi takdirde uykusuzluk ben de sinir stres falan da yapıyor, çalışıyorum gün içindeki halimi de etkiliyor, en sen çarem bu oldu , bi de böyle dene istersen, ben artık oturarak uyurken de çok rahat ediyorumWinkeskiden kuyruk sokumum falan ağrırdı ama şimdi alıştı bünyeConfused
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 13:27
Fikrin için sağol canım..sütten kesmek istemiyorum.ben de hazır değilmki zaten..dediğini ben yatarak yapıyorum.ama o kadar uyanınca sabah baş ağrısıyla uyanıyorum.çalıştığım için çok zor evde olsan yatarım kız uyuyunca..ALLAH yardımcımız olsun..
Yukarı Dön
selin1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 240
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 13:48

canım ya bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum,senin için ne kadar zor olduğunu da anlıyorum .Ama ben en son nehir artık 7-8 kez uyanmaya başlayınca doktoru aradım.Doktor önce memeden kesmemi önerdi.Bu arada kızım 22. ayına girecekLOLLOL,sonra çalıştığımı hatırlayınca kesme biraz daha sabret 2 yaşını doldursun diyince bende sabretmeye başladım.Şİmdi gecede 4-5 kez uyanıyor.Ama artık şöyle düşünüyorum:o benim minik meleğim 2 ay sonra memeden ayıracağım ve bir daha ememeyecek ve anne-bebek arasındaki en önemli bağlardan biri emzirme onun için kızımla herşeyin tadını çıkarmaya karar verdim.Uykusuz kalıyoruz ama ne yapalım.Bebeklerimiz için herşeye değer.Bebeğine sağlık ve sanada sabır diliyorum.

Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 17:34
Orjinalini yazan: selin1 selin1 Yazdı:

canım ya bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum,senin için ne kadar zor olduğunu da anlıyorum .Ama ben en son nehir artık 7-8 kez uyanmaya başlayınca doktoru aradım.Doktor önce memeden kesmemi önerdi.Bu arada kızım 22. ayına girecekLOLLOL,sonra çalıştığımı hatırlayınca kesme biraz daha sabret 2 yaşını doldursun diyince bende sabretmeye başladım.Şİmdi gecede 4-5 kez uyanıyor.Ama artık şöyle düşünüyorum:o benim minik meleğim 2 ay sonra memeden ayıracağım ve bir daha ememeyecek ve anne-bebek arasındaki en önemli bağlardan biri emzirme onun için kızımla herşeyin tadını çıkarmaya karar verdim.Uykusuz kalıyoruz ama ne yapalım.Bebeklerimiz için herşeye değer.Bebeğine sağlık ve sanada sabır diliyorum.

sağol canımmSmile amin cümlemize...
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 21:50
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

benim oglan 9 aylik olcak emizdirirken hep kucakta uyuydu simdide biberon emerek yine kucakta uyuyo... alisti kucaga yataginda kendi uyumuyo cok zorlaniyoruz gecede uyanip duruyo geceleri  2 defa biberon emiyo bu gece 1 de 4 de 4.30da 5.20 de 6da öldümmmTongueTongue ne diye uyaniyo bilmiyorum.. sesden de cok aliyo ama uykusu oldumu duymuyo.. benimde bugün aklima 1 saat gündüz uykusundan kesmek geldi bilmem ise yararmi gündüz 3.5 saat uyuyo 2.5 saat yapcam bakalim ise yararmi dogrumu yapiyorumConfused

Ayni sorun bende de var, yani kucakta uyuyo. 11 aylik oldu, genelde kucagimda mamasini icerken uyuyo. Yatagina birakayim uyusun diye denedim ama ne mümkün. Benim iki oglan da ayni odada yatiyorlar. Ufakligi yatagina birakinca dikiliyo ayaga, ya agliyo, ya da kendine oyalanicak birseyler buluyo, uyumuyo. Bu sefer büyük oglani da uyutmuyo. Ben simdi gündüzleri sadece 1 defa öglen uykusuna yatiriyorum, yaklasik 2-3 saat kadar. Saat en gec 15.00 gibi kalkiyo, o zaman aksam 8 de cok uykusu gelmis oluyo ve cok kolay uyuyo kucagimda.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.