of canım ya çok iyi anlıyorum inan seni,
benimki de 14 aylık oldu hala geceleri emiyor, oldukça da fazla uyanıyor, bence 11 ay sütten kesmek için erken, çok erken değil ama erken sayılır, onun için ( ben belki kötü bir örneğim) ama ben şöyle bir yöntem buldum, oturarak uyuyorum, yatağımın başucu kısmı duvara dayalı o duvara dayalı olan kısma da yastık koydum bir tane, yatakla duvar arasına yastığı sıkıştırıp bebeğimi emzirirken öyle uyuyorum ben de , biliyorum bu kötü aslında bebeğim kucakta uyumaya alışıyor ama başka çare bulamadım, ben memeyi ağzından çıkarırsam uyanıyordu ama böyle yapınca kendi de emip uyuyup dalınca memeyi kendiliğinden bırakıyor zaten, ben de arada bir uyanırsam ve baktım ki memeyi çıkarmış ağzından alıp yatağına bırakıyorum ben de yatıyorum, bizimki de çok sık uyandığından bu yatışım ancak yarım saati buluyor ama böylece gecenin yarısını yataraka yarısını da oturarak da olsa uyuyarak geçiriyorum,
aksi takdirde uykusuzluk ben de sinir stres falan da yapıyor, çalışıyorum gün içindeki halimi de etkiliyor, en sen çarem bu oldu , bi de böyle dene istersen, ben artık oturarak uyurken de çok rahat ediyorum

eskiden kuyruk sokumum falan ağrırdı ama şimdi alıştı bünye