Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece Çorap Giydirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGece Çorap Giydirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1769
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 18:59
bende çorapsız yatarım hep, eşim kalın kalın çoraplarla yatar sinir olurumAngry
kuzucuğuda ince giydirip yatırıyorum alışmasın kalın kalın, biraz rahat olmak lazım bence, üstüne düşünce hasta oluyorlar anladım..
 annemlerde kardeşlerim gece üstünü açıyor diye, beşiğin üstünü örterlerdi aklınızda bulunsun o zaman hiç bişicik olmazdıLOL
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 19:58
Ben de Şevval doğduğu yıl, beşiğin üzerine yorgan nevresimi örterdim, sıcacık olurdu. Kombili olduğu halde ısıtamazdım evimi...
Kendi üzerini asla örtemem, anında açıyor, onun için kışları hep çorapla yatırdım. Şu anda da uyku tulumuyla ve çorapla yatıyor. Annem ince bir yün yorgan yaptı saolsun, ama bir gün bile kullanamadım.Kendi battaniyesi var (onsuz kesinlikle uyumaz LOL )sadece onunla yatar.O da üstünü örtmek için değil, top halina getirip sarılması içindir LOL LOL LOL Çok soğuk kış günlerinde, uyku tulumunun içine incecik bir alt pijama giydirdim. Çok fazla pimpirikli olmamaya gayret ederim, ama dışarı çıkarken yine de pantolonun altına külotlu çorap giydiririm (kışın tabi) Wink
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 21:56
bilge sende bendensin vallahiLOLLOL bende gece çorapla uyuyan biriyim ve aynı düşüncedeyim ayakları üşüyenin tüm vücudu üşürBig smileLOLLOL

Orjinalini yazan: Bilge Yarar Bilge Yarar Yazdı:

valla ben bu yaşa geldim hala çorapla yatıyorumLOLLOL bu yüzdende kızıma hep giydirdim ayaklar üşüyünce tüm vücut üşür dediler o bilincime yerleşti galiba LOL
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 22:08
LOLLOLLOLLOLbende gece carpsız yatırırım cocuklarımı...hatta aksam 9 oldumu mılletın coraplar fora ayaklarımız dınlensın dıye.LOLLOLLOLgercek ama cok fazla corapla durdugum zaman tas baglıymıs gıbı hıssedıyorum ayaklarımda..
tanıdık bır ablanın oglu hayyatta corap gıymıyor.cocuk 10.12 yas arası sanırım 6 aylıkken bı cıkardı dahada gıydıremedım dıyo abla.okula gıderken annesı gıydıyomus  kapıdan cıktımı asansorde corapları cıkartıp cantasına koyuyormus.o sogukta bıle okulda corapsız gezmıs..bende sahıt oldum buna.yer mekan fark etmıyo ulasa anında corapsız kalıverıyor..
ana okuluna gıderken ögretmenı annesını cagırmıs.demıs ne bıcım annesın ben bu cocugu hıc corapa görmedım nıye corap gıydırmıyosunuz dıye sıkayette bulunmus..abbla anlatmıs böleböle..dolabını bır acıyolar 15.20 cıft corap dökuluyor.LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLabla dıyokı herhafta corap alıyorum nereye gıdıyor dıye dusunuyordum dıo.LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2358
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2010 Saat 22:49

bende bebeklerime çorap giyme alışkanlığı kazandırmak için çok uğraştım.

ben giydirdim onlar çıkardı baktım olmayacak babaanneleri çorap giydirmem konusunda çok ısrarlı

sırf o geldiği zamanWink acanım bebişlerim ayacıklarınız üşümüş diyerek peşlerinden numaradan bir iki dönüyorum sonra bırakıyorum.kendi hallerine..LOLLOLLOLTongue

kayınvalidemden öğrendiğim en kıymetli şey  LOLLOLLOLLOLLOLnaSIL BİR KAYİNVALİDE OLMAMALIYIM?
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 14:03
arada giydiriyorum arada giydirmiyorum evin ısısına göre değişiyor durumSmile
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 22:13
ne kadar rahat olmaya çalışşsamda sabaha karşı o ayacıklarını hele bi de dizine kadar sıyrılmış pijamadan açıkta kalmış bacaklarını serin serin hissedince dayanamıyorum....uyuduktam sonra giydiririm bi de ağalar gibi pijamasının üstüne çekerim pijaması yukarı doğru sıyrılıyor çünkü...

Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 22:16
Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

Orjinalini yazan: demrem demrem Yazdı:

ben çorapsız yatırıyorum belkı corapla yatamadıgım ıcın bılmıyorum ama bunalır heralde bıde corapla yatmaya alışmasın ıstıyorum. bizim gelin hala çorapla yatıyormuş çorapsız uyuyamıyormuş ayakları donuyormuş hem yaz hem kış geçen söyledi çok güldümLOL
dilek bende çok güldümLOLLOLLOLkışın neysede yazın nasıl üşüyorLOLLOLLOLLOL
her gun tatılde sıcakta bıle ole yatıyormus eksık hıssedıyormus kendını. evlendıklerı ılk zamanlar kardesımden saklamıs o uyuyunca hemen corapları gıyıp yatıyormusLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.