Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece çiş için uyandıramama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece çiş için uyandıramama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acura Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: gece çiş için uyandıramama
    Gönderim Zamanı: 10 Nis 2010 Saat 04:01
İyi günler Özlem Hanım kızım şuan 31 aylık. 1 şubatta ben yarıyıl tatilindeyken wc eğitimine başladım. ilk iki gün sinirlendim ama sonra hatamı anladım bir haftada çişini öğrendi. sonra okul başlayınca babaannesi bakmaya başlayınca düzen baya bozuldu çünkü kızıyordu. neyse ben hamile olduğum için 15 martta doğum iznine ayrılınca gündüzler tamamen düzeldi aynı gün gece bez bağlamayıda bıraktım ancak gündüz hiçbir sorun yaşamamamıza rağmen bezi bıraktığımdan beri her gece altına kaçırıyor. uyandırmak için ne yaparsam yapayım uyandıramıyorum. çişin varmı diye soruyorum ya yok diyor, ya önce var diyor wcye gidelim deyince yok diyor, yada hiç cevap vermiyor. şu ana kadar sadece bir kere uyandırabilmiştim ondada yapmadı ve uyandıktan tam 1,5 saat sonra tekrar uykuya dalabilmişti. şimdi ben ne yapayım? ona kızmamak için elimden geleni yapıyorum ama artık doğuma 1 ay kaldı ve psikolojim bozulmaya başladı. yardımınızı bekliyorum. sevgiler..
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2010 Saat 16:37
aslında zor bir dönemd eeğitime başlamışsınız. ancak başladığınız işi yarım bırakmayın, bebek doğduktan sonra gerilemeler olabilir. tam uyanmasa da tuvalete gidin, suyu açrak yaptırmaya çalışın ve gece yatmadan önceki 2 saattte bir şey vermeyin
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.