Gece başlayan semptomlarda annelere öneriniz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
İlkerdeniz
Üye Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 02:36 |
Hocam merhabalar,
4 yaşındaki oğlum az evvel gece uykusundan kusarak uyandı.Sonra tekrar uyudu.Kusma ile ilgili bütün cevaplarınızı ezbere bildiğimden hastalığı sormayacağım umarım sormamı gerektirecek extra bir semptom da gelişmez.Şöyle bir durum var özellikle bu gibi gece başlayan hastalıklarda ben sabaha kadar başında nöbet tutuyorum.Kusar duymazsam yahut ateşi çıkar uykusunda kötüleşirse fenalaşırsa ve uykuda kalkırsa vb gibi kurgulardan.Sorum şu bu gibi gece başlayan semptomlarda annelerin kendilerine neler önerirsiniz?Kaç saatte bir kusma olur ya da uykuda fenalaşma gibi birşey olur mu?Anneler zaten uyuyamazlar:) ancak bizlere geceler için ne önerirsiniz? bahsettiğim senaryolar mümkün müdür?geceler baya bir korkutucu ve yalnız geçiyor bu tarz ani gelişen durumlarda.Çocuk Ayaktayken halini keyfini takip etmek daha kolay ancak uykuda bilemiyor ya insan..özellikle hastalık gece başladı ise ve seyre henüz hakim değilsek bizler ne yapmalıyız?
Düzenleyen İlkerdeniz - Dün Saat 02:50 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117903 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Hiçbir şey gerekmez!! Bir çocuk Hastaneye yattığında bile bütün gece başında bekleyen mi VAR??
Kusarsa, o gürültü-patırtıya zaten uyanırsınız. Havale geçirse bile bir şey yapmanız gerekmiyor. Eğer hastalık gündüz başladı ise, ağır hasta zaten Hastanede yatar. Ayrıca da, 35 sene özel doktorluk yaptım, hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Hiçbir hastam da hastanelere yatmadı!
|
|
İlkerdeniz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
|
Sayenizde uzaktan dokundğunuz bizler bile hastanelere gitmeden büyütüyoruz.Buradaki kendi doktoruna sadece kontRolden kontrole görünüyor oğlum.Keşke burdayken hastanız olma şansımız olsa idi.Ancak eşim kardeşleri ve istanbul daki tüm kuzenlerim sizlere gelerek büyüdüler.Sorum gece içindi hocam uykuda tablonun bi anda kötüye gitmesi çocuğun ağırlaşması ses çıkaramaması ve anne de o sırada uyuyor olduğu için farketmemesi gibi bişey.annem de böyle durumlarda yatıp uyumam gerektiğini söylüyor ancak sizden teyit almadan ben yapamıyorum malesef:) çok iyi anladım çok teşekkürler hocam cevabınız için.
Düzenleyen İlkerdeniz - Dün Saat 12:56 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım. Ne duydum, ne de gördüm.
|
|
İlkerdeniz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
|
O zaman yoktur hocam. öyle saçma senaryolar duyuyoruz ki etraftan uykusunda kustu dili arkaya kaçtı baktım nabzı aşırı yavaştı nefessizdi vesaire gibi..Kabus oluyor bu efsaneler.Sanıyorum abartmayı seviyoruz ülkece..
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Öyle palavra doktorlar etrafa yayıldı ki, palavraların bini bi para!
" İstanbul Gribi" diye hastalık uyduran bile var! " Ateş menenjit yapar" diyen var! " Bronşit, Zatürre'ye dönüşür" diyen var! Var oğlu var!
|
|
İlkerdeniz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
|
Bronşit zatüree ye dönüşür en moda olanı bu ara..
|
|
Zeynep dağ
Üye Kayıt Tarihi: 15 Mar 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep dağ
|
Hocam bronşit wbc değeri başlık açmıştım kac gündür sizden yanıt bekliyorum benide görün lütfen 🙏
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|