Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Eşler Arası İlişki & Boşanma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gebelikte boşanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgebelikte boşanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemövez Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesajın Direkt Linki Konu: gebelikte boşanma
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2008 Saat 15:15
merhaba özllem hanım ben çok kötü bir hamilelik geçirdim ve hamileyken eşimden bosandımsuan ailemle oturuyorum ama üvey annem var özannem le ayrıyız  görüşüyoruz ama  en ufak birseye  sinirlendigim zaman kızımdan çıkarıyorum hırsını 20  aylık bir bebegim varr hiç babasını görmedi baba bile demiyor ona dayıları ve dedesi yetiyormudur  ilerde çok büyük sorunlar yasıcakmıyım babam nerde dediginde herseyi en dogrusuyla anlatmak istiyorum ama küçük bir çocuga bunu nasıl anlatıcam bir uzmandan yardım almalımıyım   1aydır citoles ve risperdal kullanıyorum ve bir süre daha doktorum bu ilaçları kullanmam gerektigini söyledi dogru ilçlarmı kullanıyorum uyku sorunum yok sadece çok sinirliyim ve bebegime birşeyleri bagırarak vurarak degilde düzgünce anlatabilmek adına tedaviye basladımm   siznlede pylaşmak istedim ilginiz için tesekkür ederim iyiki varsınızzzzClown   

Düzenleyen özlemövez - Bugün Saat 15:14
IP Düzenle
özlemövez
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 6
Alıntı özlemövez Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 22:33

merhaba Özlem hanım,

benim 20 aylık bir kızım varve  geceleri uykusundan hep korkarak uyanıyor .Bu sorunumuz uzun zamandır vargeceleri uyandığında yanıma alıp ellerini tutp burdayım diyorum sakinleştirmeye çelışıyorum tekrar uykuya dalaması bazen çok uzun sürüyor ve ben napıcagımı bilmiyorum  uykuya daldığında tekrar çığlıklar atarak uyanıyor nekadar daha böyle devam etcez neden korkuyor olabilir? Gündüz yaşadıkları gece rüyasına girer mi .?
ilginiz için tesekkür ederim iyiki varsınızzzzClown   

Düzenleyen özlemövez - 18 Oca 2008 Saat 15:17
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2008 Saat 14:22
ilaçlarınızla ilgili yorumda bulunabilmek için sizin psikolojik durumunuzu daha derinlemesine bilmem gerekiyor, ancak ilaç tedavisi başlandıktan sonra uzun süre devam etmeli ve hep doktorunuzun kontrolünde olmalıdır. babasız çocuk yetiştirmek elbette kolay değil, hatta zor. ileride çocuğunuza aranızda sorunlar olduğunu babasının aslında çocuğunuzdan değil de sizden ayrıldığını anlatmak durumunda kalacaksınız .ayrıntı vermeden olabildiğince somut, duygusuz olmadan ancak özellikle de babaya karşı öfkenizi dillendirmeden anlatmaya çalışın. 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.