gebelik testi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kızlar dr a gittiğim gün hasta oldum 10 nisanda dr agittim 2 aydır adet görmüyorum dedim alttan muayene etti kist varmış daha önce de vardı büyümüş ondan olabilir dedi kan tahlili verdi kan verdikten sonra hastalandım sonuçları gösterirken dr a dedim ben kan verdikten sonra adetim geldi dedim dr güldü adet olamıyorum diye gelmiştin di mi dedi.şimdilik sadece kistiş küçültmek için doğum kontrol hapı kullanıyorum
|
|
NurayAnk112
Üye Kayıt Tarihi: 29 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NurayAnk112
|
Arkadaşlar hamilelik testi yaptım yanlız ilk 5'dk içerisinde tek çizgi çıktı.Daha sonda bir buçuk saat sonra ikinci çizgi çok az bir şekilde belirginleşti yorumlarınızı bekliyorum...
|
|
meleğim
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 Ara 2007 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım yüksek ihtimalle hamilesin ve kız bebeğin olucak içime doğdu nedense:)))))hayırlısı olsun işallah allah isteyen herkeslere versin
|
|
http://lilypie.com][/url]
|
|
eileen
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlarr,hamile kalmak için çalışmalara başladık.adetime 5-6gün kaldı..bu gebelik testini ne zaman yaptırmam gerekiyor?adet geçtikten hemen sonra olur mu acaba?
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Adet tarihin geçtikten sonra yapman daha sağlıklı sonuç veriyor. Umarım gönlüne göre versin Allah
|
|
eileen
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
teşekkkür ederim.inşallah olur...daha ilk denemelerimiz..aslında hiçbir belirti yok ama kendimi durmadan burda buluyorum :( bakalım bayramdan sonra test yapıcam,iki çizgiyi ben de görmek istiyorummm :)
|
|
Milena
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2012 Konum: EVLI Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
yağmurcini
Üye Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yağmurcini
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|