gebelik testi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
|
|
|
hüseyin can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
|
|
|
dilek yiğitcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3604 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
sızın için hayırlısı olsun allah evlatlarına sağlık versın yeter . ha aklıma gelmışken çamaşır suyu testıde var köpuruse hamılesın köpurmese değilsın .
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
hüseyin can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
|
|
|
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende ilk defa duydum ne ilginc seyler var ha
|
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
hüseyin can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
|
ben geldim kızlarrr ne dedim size benim içime doğuyor bişeycik yok bende dememiş miydim yokk gebe değilim allahım isteyene kıymetini bilene versin inşallah.tahlillerin hepsi normal bu zamanlar gelecekj gibi görünüyo dediilaç vermeme gerek yok dedi accık zayıfla dedi buda benim işime heçç gelmediamma napayım sağlığım açısından diyete gireceğim.tiroidin var mı diye sord,u evet dedim hipotiroidim var dedim o yüzdende olabilir dedi kontrole gittiğinde bu tahlilleride götür anlat şikayetini dedi yarın hem diyet için hem tiroid için kontrole gideceğim inş hayırlısı bakalım neler olacak
|
|
dilek yiğitcan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 31 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3604 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilek yiğitcan
|
bende onu arkadşımdan duymuştum amam gercekten doğru bırşey denedık .
benım arkadşımında tiroidi çalışmadığı için onda ay halı fazla oluyo doktor ilaç vermış düzelsın gel yıne bakarız demış bırde saçı cok dökuluyo kel kalacam dıye ağlıyo du allah ıkınızede allah şifa versın .
|
|
Hayat bana verdiklerini düşündüm Sonra Bir de Aldıklarını, Çok Pis Kazıklanmışım .
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|