gebelik testi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | |
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2012 Saat 17:53 |
kızalr geçen aydan beri adetim düzensiz olmaya başladı normalde ayın 2 ile 5 i arasında olurken geçen ay 8 inde geldi ki o gün sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı o günden bu güne hep prezervatif ile korunduk bu ay hiç gelmedi 10 gün gecikmeyle 2 kere test yaptım negatif sonuç çıktı acaba bu testler doğru mudur yarın sağlık ocağına gideceğim yine acaba gebelik var mıdır yok mudur testte çıkmama ihtimali olur mu çok korkmaya başladım
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ebru idrar testleri % 90 doğru çıkıyor canım ama sen genede bir sağlık ocağına kan testi yaptır bencede en güveniliri kan testi
|
|
Gldn
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 May 2009 Konum: özgü'nün kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 466 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
canım Allah bağışlasın oğulların kaç yaşında bilmiyorum ama emzirme durumu varsa birde korunmasız ilişki olmadıysa endişelenme ben kızımı emzirirken 9 ay hiç adet olmadım korunmayıda elden bırakmadım tabiiii
|
|
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
|
|
|
hüseyin can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ebus merak ettim son durumu hamilemisin degilmisinn
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ebuş bende merak ettim bacı hamişmisin acaba
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sonuçları pazartesi günü belli olacak arkadaşlar ben yakın takipteyim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|