Gebelik şekeri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kader
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 9 Saat 49 Dakika önce Saat 14:15 |
Değerli hocam merhaba.
38 yaşında 38 haftalık hamileyim. 26. Haftadan beri ara ara yükselen şekerim oldu. Diyet yaptım. Ölçümler Genelde de sınırın hafif de olsa üstündeydi. Genellikle ölçümleri evde yaptım insülin ya da başka bir ilaç kullanmadım. Böyle böyle bugüne geldik. Şimdi doğuma az kaldı. Dün kontrolde kadım doğum doktoru bebek doğunca benim yüksek şekerime alıştığı için bebeğin kontrol edileceğini ve şekerine bakılacağını söyledi. Ama ben sizden öğrenmek istiyorum. Daha önceki bütün yazıları okudum. Kitabınızı karıştırdım fakat izninizle yine de danışmak istiyorum. 1. Bebek şekerden ne kadar etkilenmiştir? Son 3 haftadır su fazlalığı ya da karın çevresi büyümesi yok. Kilosu da 3200 görünüyor. 2.Doğduğunda tahlillerde etkilendiği ortaya çıkarsa yapılması gereken şey nedir? Öğreneyim ki müdahale edebileyim. Teşekkürler…
Düzenleyen kader - 5 Saat 15 Dakika önce Saat 18:49 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118851 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sari cizmeli Memet aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben muneccimmiyim??? Nereden bilecegim sizin olctugunuz "Kan sekerinizi"?????? Bi zahmet, olctugunuz degerleri bir yazsaniz!!! Turk doktorlari; gebelikteki "Kan sekerinin" normal zamanlardaki "Kan sekerinden" farkli oldugunu BILMEZLER!!!! Gebelikte, kan seker araligi: 69-120mg/dL arasindadir!!!
|
|
kader
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Haklısınız hocam, özür dilerim.
3 günlük ölçümlerim: 1) Sabah açlık 61 /tokluk 1.sa 120 /2.Sa 124 Öğlen 1.sa 106 / 2sa. 90 Akşam 1.sa 102 /2.sa 108 2) sabah açlık 61 /1.sa 107 /2.sa 116 Öğlen1sa 126 /2.sa 114 Akşam ölçmedim 3) sabah açlık ölçmedim 1 sa.159 /2.sa 122 Öğlen1.sa 138 /2.sa 122 Akşam1.sa 119 /2.sa 109 Düzenleyen kader - 2 Saat 43 Dakika önce Saat 21:21 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|