Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gebelik + cinsellik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugebelik + cinsellik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 18:43
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

Bu durum kadının korkuları olduğu kadar erkekten erkeğe de değişen bir durum sanırım,benim eşim beni hamileliklerimde kutsal bakire gibi gördü hep nedense LOL sanki kendi annesinin yerine koydu,2 çocuk x9 ay=18 ay + doğumdan sonra 2x5 ay=10 ay 28 ay yani 2,5 yıl nerdeyse cinsellik rafa kalktı bizde....Big smile
benide sanırım öyle görüyor kutsal bakire Smile gerçi benim kadar o da tedirgin oluyor.. 1 kere denedik cok acıdı bıraktık ama vicdan azabı cok duyuyorum işte.. neyse deneriz belki bir daha..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
didemce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 782
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2011 Saat 19:07

ben de duymuştum doğumu kolaylaştırıyor diye ama hep derim;bişey oldu mu olacak mı diye korkuyla yaşamaktansa ve Allah korusun bişey olursa vicdan azabı çekmektense o iş olmayıversin.zaten eşin anlayışlı görünüyor.Allah'a şükür benim eşim de çok anlayışlıydı bu konuda ve hiç sıkıntı yaşamadık.Anlayış göstermese de tutumum aynı olurdu.3.ayımda kanama olmuştu.zaten zar zor hamile kalmıştım.riske atamazdım yani.

TEYZESİNİN PRENSESİ ANNESİNİN Bİ'TANESİ
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2011 Saat 18:45
Orjinalini yazan: didemce didemce Yazdı:

ben de duymuştum doğumu kolaylaştırıyor diye ama hep derim;bişey oldu mu olacak mı diye korkuyla yaşamaktansa ve Allah korusun bişey olursa vicdan azabı çekmektense o iş olmayıversin.zaten eşin anlayışlı görünüyor.Allah'a şükür benim eşim de çok anlayışlıydı bu konuda ve hiç sıkıntı yaşamadık.Anlayış göstermese de tutumum aynı olurdu.3.ayımda kanama olmuştu.zaten zar zor hamile kalmıştım.riske atamazdım yani.

aynen işte bende öyle düşünüyorum.. ama millet biz 8. ayımıza kadar yaptık, biz 2 güne bir yaptık, biz şöyle biz böyle diye diye sinir ettiler.. anormal oldugumu düşünmeye başladım.. biz yapmıyoruz alla alla .. zar zor buldum zaten.. kocamdan da Allah razı olsun cokkk anlayışlı..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 08:58
sen kendini herkesle karşılaştırma insan zar zor hamile kaldığı zaman korkuyor kötü sonuçlardan tabiki de yapmamak istemen normal .sende sorun yok ama gerçekten yapan yapıyor son haftasına kadar.iç bir sakıncası olmadan
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2011 Saat 21:07
Orjinalini yazan: ogrtm ogrtm Yazdı:

sen kendini herkesle karşılaştırma insan zar zor hamile kaldığı zaman korkuyor kötü sonuçlardan tabiki de yapmamak istemen normal .sende sorun yok ama gerçekten yapan yapıyor son haftasına kadar.iç bir sakıncası olmadan

onları ayakta alkışlıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar hiç fikrim yokk...ClapClapClapClapClapClapClapClap
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2011 Saat 14:02
canım bende o alkışlananlardanım:)
Yukarı Dön
srp_kmy82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2012 Saat 13:17
ben düşük yaaldıgım için ikincisi herley nrmaldiiş bile yapıyorudm ama cesare edemedim
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2012 Saat 15:41
Orjinalini yazan: srp_kmy82 srp_kmy82 Yazdı:

ben düşük yaaldıgım için ikincisi herley nrmaldiiş bile yapıyorudm ama cesare edemedim
ben de yapmıyorum . eşimden de Allah razı olsun birşey demiyor.. ne kaldı surda zaten :)
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.