Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Birgül Karakoç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gebeliğin ilk 3 Ayında antibiyotik kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGebeliğin ilk 3 Ayında antibiyotik kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nilpek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilpek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gebeliğin ilk 3 Ayında antibiyotik kullanımı
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2014 Saat 13:26
Öncelikle iyi çalışmalar.. 10 haftalık hamileyim 15 gün önce griple Başlayan şikayetim şu anda çok yoğun öksürük ve balgamla devam ediyor. 3 gün önce kadın doğum uzmanına gittim ve asef 500 antibiyotik verdi. Fakat öksürük şikayetim çok fazla geceleri uyutmuyor. Öksürmekten kasıklarınmağrıyorAntibiyotiğin tadı hep ağzımda iyi gelmediğini düşünüyorum. 
Gebeliğin ilk 3 Ayında kullandığım içinde çekiniyorum. Asef yerine penos kullansam olur mu ilk 3 ayda kullanabilir miyim teşekkürler... Bebek için sakıncası olur mu
Yukarı Dön
menekse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı menekse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 13:14
Doktor bu konuda birşey demedimi peki?
Yukarı Dön
dr. birgül karakoç Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Puanlar: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dr. birgül karakoç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 16:05
Öksürük, balgam yakınmanız olduğu için sizin bir dahiliye veya göğüs hastalıkları doktoru ile görüşmeniz gerekli. 
OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.