Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gaz ve parmak emip huzursuzlanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGaz ve parmak emip huzursuzlanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alevbadepolat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesajın Direkt Linki Konu: Gaz ve parmak emip huzursuzlanma
    Gönderim Zamanı: 01 Oca 2014 Saat 20:07
Hocam iyi seneler öncelikle
1-kızım 4 ay 1 haftalık oldu ama gaz sorunumuz özellikle geceleri çok ciddi bişekilde devam ediyor.saat başı ıkınarak ağlayarak zorla pırtlatıyo sonrada ne yaparsam yapıym meme emmeden uykuya dalamıyo 2 dak emip uyuyo ne kadar uğraşsamda üstten gaz çıkrmıyo 1 saat sonra yine aynısı ama 3 saatte 1 emzirdiğimdede aynı gaz vardı gündüz sürekli kucağımda hoppala vs bisürü hareket ettiriyorum ama nafile.Hocam ne yapmalıyım nr zaman rahatlar ?
2-Sürekli ya parmaklarını ya önlüğü ya battaniye yi bulup emiyo tamam emsin emsinde emdikçe huysuzlanıp ağlıyo rahatlayacağı yere anlamıyorum etrafımdaki bebekler ellerini emip rahatlıyolar bu tammtersi açmı diye meme veriyorum yok almıyo yalancı emzik zaten almadı ne yapacağımı şaşırdım ne diyısunuz hocam?
3-Uykuya dalmakta çok Zorlanıyoruz uykusu var esniyo ağlıyo durmuyo ama dalamıyo kendi haline bırakıyorum inanın yarım saat ağlıyo dalamıyo türlü şekillere giriyoruz uyutmak için Hocam bu konuda biraz bilgilendirin ne olur nasıl uykuya dalmayı alıştırırız?
Saygılarımla
Alev Atak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2014 Saat 20:36
1- Gaz cikarmayi gosteren Video'yu seyrettinizmi??? EDIN...
2- Parmak emmek zararli bir sey degildir, anne karninda bile emiyorlar.
3- Eger; kilosu; 6.5kg. dan fazla ise, asiri yediginden oluyor OLABILIR...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2014 Saat 14:25
Hocam
1 seyrettim ama gece çıkmıyo maşesef:(
2 emmek zararlı değil tabiki ama benim kız emdikçe daha çok huzursuzlanıyo ağlıyo:(
3 sizin yazılarınızda doyan çocuk 4/5 kere çişli bez almanız gerekir demiştiniz ama ben çok dolu olmadan en fazla 3 kere alıyorum ve bu ay yarım kg aldı ama kendi istemiyo emmeyi fazla yoksa süyüm var.
4 / yaklaşık 3 gündür burnu akıyo ve aşırı huysuz halsiz sürekli uyumak ister gibi bielemiyorum üşütmemi yoksa nrzle grip gibi bişeymi dünde 38,5 ateşi oldu bişey kullanmadım ama herkes peditus ver rahatlasın diyolar ne yapayım hocam
Teşekkürler
Saygılarımla
Alev Atak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2014 Saat 18:36
Grip basladi ise, butun bunlari izah eder...
SAKIN! O cahillerin laflarina kanip; Peditus vermeyin.. Peditus ile ilgili sual-cevaplari okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 18:16
Hocam evet grip başladı dün gece hep burnu tukandı serum fiz sürekli sıktım camı açtım havalandırdım coldmix damlattım yastığına ama çare olmadı gündüzde burun tıkalı kızım 4 aylık acaba ILLADIN PEDİATRİK burun damlası kullanabilirmiyim???? Presp.2 yaş üstü kullanın diyo
Ayrıca grip için başka ne yapabiltiim 4 aylık olduğu için limon balda veremiyorum ilaçta bermiyorum ama burun tıkalı öksürük hapşırık huysuz huzursuzluk perişan oldu nasıl rahatlatırım
Teşekkürler
Alev Atak
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 20:16
Hocam
Cevabınızı bekliyorum acil lütfen
Alev Atak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2014 Saat 23:06
iliadin'i; kulak agrisi oldugunda kullanin.. Burun acmak icin degil. 2 yas altinda kullanilabilir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2014 Saat 18:56
Hocam grip fena halde devam etti tüm gece ve bugün hiç emmedi ve ağladı ateşte çıkınca doktora gittik dediğiniz gibi grip dedi fakat sağ kulağa vurmuş kızarık dedi DUOCID250gr antibiotik verdi ağrısı içinde paranox S fitil yarım 3 kere kullan dedi.
Antibiotik için ne diyosunuz?
Teşekkürler
Alev Atak
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.