Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaz ve oturma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgaz ve oturma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep.ipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 258
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep.ipek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gaz ve oturma
    Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 11:36
Hocam iyi günler;

5 ay 10 günlük oğlum 4 kg 53 cm doğdu.
ben 3,5 aylıkken çalışmaya başladım,
ben yokken sağdığım sütleri alıyor çok fazla içmiyor bir öğünde 90-100 mg içiyor bu şekilde ben gelene kadar (16:30) 3 biberon birde en son oyalamak için 40-50 mg anne sütü içiyor. benide çok fazla emmiyor sürekli bir gaz sıkıntısı var emerken bacaklarını kasıp ağlıyor.
zaten çok hareketli değil yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor henüz yüzüstü dönemiyor yan dönüyor,kucakta oturtulduğunda hemen kendini öne doğru eğiyor,benim anlamadığım çok emmiyor kilosu gayet iyi 8,5 kg geçen ay 7,8 kg 66 cm di.bu ayki boyunu bilmiyorum.
çok beslemiyoruz niye gaz problemimiz var acaba her beslenmeden sonra gazınıda çıkartıyoruz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118243
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 18:29
Iri ve kuvvetli bebek, bir memedeki sutu, kuvvetli emdiginden, kisa surede bitiriyor.. Gireni( ictigi sut) olcemiyorsaniz;cikana (kakasina-cisine) bakin, anlarsiniz.
7.8kg; 6 aylik kilosudur.
Kakasi "yesil renk" oluyorsa, cok emiyor demektir.
Gazini cikaramiyorsaniz; hickirik ve yellenmeleri artar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.