gaz ve oturma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zeynep.ipek
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 11:36 |
Hocam iyi günler;
5 ay 10 günlük oğlum 4 kg 53 cm doğdu. ben 3,5 aylıkken çalışmaya başladım, ben yokken sağdığım sütleri alıyor çok fazla içmiyor bir öğünde 90-100 mg içiyor bu şekilde ben gelene kadar (16:30) 3 biberon birde en son oyalamak için 40-50 mg anne sütü içiyor. benide çok fazla emmiyor sürekli bir gaz sıkıntısı var emerken bacaklarını kasıp ağlıyor. zaten çok hareketli değil yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor henüz yüzüstü dönemiyor yan dönüyor,kucakta oturtulduğunda hemen kendini öne doğru eğiyor,benim anlamadığım çok emmiyor kilosu gayet iyi 8,5 kg geçen ay 7,8 kg 66 cm di.bu ayki boyunu bilmiyorum. çok beslemiyoruz niye gaz problemimiz var acaba her beslenmeden sonra gazınıda çıkartıyoruz. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118243 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Iri ve kuvvetli bebek, bir memedeki sutu, kuvvetli emdiginden, kisa surede bitiriyor.. Gireni( ictigi sut) olcemiyorsaniz;cikana (kakasina-cisine) bakin, anlarsiniz.
7.8kg; 6 aylik kilosudur. Kakasi "yesil renk" oluyorsa, cok emiyor demektir. Gazini cikaramiyorsaniz; hickirik ve yellenmeleri artar.. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|