|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2014 Saat 01:28 |
Merhaba kadir bey..size ilk kez yazdigim icin nereye yazacagimi bilemedim gaz konu baslikli topik kilitli yanlis yere yazdiysam mod arkadaslarimiz duzeltebilirse sevinirim.benim kiz bebegim 2 ay 1 haftalik. Boyu 57 cm ve 5,5 kilo.hem emziriyorum fakat anne sutu yetersiz oldugu icin arada mama takviyesi aliyor. Dogdugu gunden beri gaz sikintimiz hic gecmedi daha1 haftalikken kabiz oldu.1 aylikken duzeldi.simdi gunde 1 kere kakasini yapiyor.ve surekli doktorumuzun gosterdigi sekilde gazini cikarsakta evde de dursak, azcik disari da ciksak hele birde hava azcik ruzgarli olsa bu yaz gununde bile gazlaniyor sancilaniyor surekli agliyor.tum gun ona masaj yapip gaz cikarmakla geciyor.pazar aksami acile kaldirdik rontgen cekildi mide bagirsak full gaz olmus o aksam tam 7 saat agladi en son hastanede verilen fitille duzeldi.bugun 35 derece sicakta yarim saatdisarda durmayla yine gaz sancilari basladi disari cikmaya korkar oldum. Ne yapilmasi gerek bu gaz sancilari nasil gecer ? Sizden oneri almak istiyorum.cevabiniz icin simdiden tesekkurler..
Düzenleyen dream - 19 Ağu 2014 Saat 01:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gazini cikarmasini bilmiyorsunuz.. Doktor zaten bilmez..
Bebegi dik olarak yuzu size bakacak sekilde, gezmeye goturuyormus gibi kucaginiza alin ve sirtinin alt kismina, bezin ustune, eliniz onun sirtinin seklini alacak kadar cukurlastirip, alkis yaptiginiz siddette vurun.. Oyle "pit-pit" vurmakla olmaz. Birde ayni sancilar, asiri beslendiginde de olur, bu durumda kaka yesil renk alir. Normali; Altin sarisi renktedir. SAKIN ILAC KULLANMAYIN. Bu kadar sudan sebeplerle Rontgen cektirirseniz, vay o bebegin haline. O salaklar ne dusundulerde Rontgen cektirdiler??? Gazin sebebi hareketsizliktir. Gaz ile ilgili eski mailleri ve Alt Forum yazilarini okuyun. Evet; sorulari buradan soracaksiniz,. Alt forum kilitlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ağu 2014 Saat 05:35 |
|
![]() |
|
dream ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayni sizin anlattiginiz gibi yapiyoruz kadir bey yani gazini cikarmak icin anlattiginiz sekilde uyguluyoruz ve orta siddette sirtina vuruyoruz o an cikariyor gazini girk yaparak.kakasi da altin sarisi renginde.rontgen cekilmesini bizde istemedik hatta ilk basta kabul etmedik ama bebegim o kadar cok agliyordu ki katilacakti nerdeyse kipkirmizi mor kesildi doktor rontgen cekmeden neyi var neyi yok anlayamam ona gore teshis koyacagim dedi.diger yazilarinizi okudum anlasilan belirli bir sure cozumu yok bu gaz olayinin ins. zamanla gecer diye umit ediyorum.cevabiniz icin tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde; 4 ayindan sonra, sirt ustunden-yuzu koyuna donmeye basladiktan sonar gaz gecer. Bu gaz, ameliyatin ertesi gunu kaldirilip yurutulmeyen koca adamlarda da bile olur.
Bebek gazinin sebebi; HAREKETSIZLIKTIR.... Turk doktorlari 30 seneden beri ogrenemedilir. Niye eskiden; besik ve salincak kullanilirken, bebeklerin gazi olmuyordu???? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|