Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gaz ve ağlama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGaz ve ağlama

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alevbadepolat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesajın Direkt Linki Konu: Gaz ve ağlama
    Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 10:54
Hocam merhaba
Kızım 4,5 aylık oldu halen özellikle geceleri çok gazı var.sormak istediğim kızım memeyi en fazla 3 dakika emer ve 2 yada 3 saat sonra diğer göğsümü veriyorum diyolarki sen hep önsütü gaz yapan sütü veriyosun 1 memeyi 10 dak var iyide bebek emmiyo 10 dakka????yani 3 sefer ayrı emmesinde aynı gögsümü veriym cidden gaz oluşumuna neden olurmu bu?
2- geceleri daha çok sancısı oluyo yüzüstü yatırmama rağmen sizin gaz çıkarma videolarını izleyip uygulamama rağmen ve kötüsüde saat başı kalkıyo sancıyla masajla pırtlatıyo ama azda olsa emmeden tekrar uyumuyo ne denediysem olmuyo e böle oluncada sürekli gazı oluyo ne yapabilirim ne önerirsiniz?
3- gün boyunca gazı olmasada ağlıyo hep huysuz huzursuz bebek gündüz hiç uyumuyo kaç kere götürdüm doktora bişeyi yok neden böle yapar başka yapan bebeklerde varmıdır yani anormal olan ben kucağımada aksan dışarıda çıkarsam hoplatsam zıplatsamda nafile 1 saatin 5 dakkası duruyosa 55 dak mız mız ağlıyo ne yapacağımo şaşırdım hal böle olunca acaba bi rahatsızlığımı var diye kaygılanıyorum:((
Şimdiden teşekkürler
Alev Atak
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 13:38
Hocam
Atlamışım bu arada kakası cıvık ve sarı renkte kilosuda normal yani fazla beslenmiyo
:)
Alev Atak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 18:31
Sirt ustunden, yuzu-koyuna donmeye basladiktan sonra, gazi azalacak.. Cok sikistiginizda, "Spasmo-Panalgin" fitil; gunde;2x1 kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2014 Saat 19:38
Teşekkürler Hocam
Size yiğenim ile ilgili soru sormak istiyorum
Kendisi 16 aylık 72cm 8,5kg
Doğduğunda 2600kg 45cm doğdu
Geçenlerde yeni doktora gittiler çocuğunuz 6 ay geriden geliyo 10 aylık cocuk gelişiminde ileride sorun olur takviye lazım demiş ve pediasure diye ek tıbbi beslenme gıdası vermiş günde 2 kere 220ml lik süt gibi bişey
Bağışıklık sistemi içinde Immun 44 diye bi ilaç vermiş sebebide 6 ayda 1 mutlaka enfeksiyondan dolayı antibiotik kullanmıştı idrar yolu enf.boğaz enf.gibi
Bide çinko vermiş
Yiğenim halen emiyo ama herşeyde yiyor tabiiii çok iştahsız zorla yiyo ama annesi bi şekilde herşeyi yediriyo ve memeyide aktif bişekilde emiyo ayrıca genel durumu çok sağlıklı acayip hareketli bir bebek
Sizin yorumunuzu çok merak ediyorum
Teşekkürler
Alev Atak
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2014 Saat 20:07
2.6kg dogmus bir cocuk icin, gayet dogal bir durum... SAKIN, o sacma-sapan "Pediasure" sivisini vermeyin.. Verdiginiz Pediasure miktarinda, anne sutunu ALMAYACAK.... Bu kesin.
SAKIN: Cinko ve Immun44 denilen sacma ilaclari da vermeyin...Acmadiniz ise, hemen iade edin, paraniza yazik..
Aynen bildiginiz gibi devam edin, boyle doktorlardan da uzak durun...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.