Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gaz sancisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGaz sancisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 146
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gaz sancisi
    Gönderim Zamanı: 05 May 2017 Saat 10:57
1. 5 aylik erkek bebegim 5700 kg gazi cok fazla var emdikten sonra agzindan cikariyor gunde
3 ya da 4 kete altin sarisi kaka yapiyor gun icinde bacaklarinike ndine cekiyor kuvraniyor kipkirmizinoluyor ikiniyor
Bazen gaz cikartiyor bazen cikmiyor haret yaptiriyotum karnina masaj yapiyorum kucagimda gezdiriyorum cikartamiyor
Dr gittik debridat ve biogio ilaclari verdi kullanilabilir mi bunlarla ilgili mesajlariniza raslayamadim 
Ben sap simplex kullaniyorum 4×8 damla ise yariyor mu anlamadim gun icinde gaz dan dolayi uyuyamiyor ne yapmaliyim sizce
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2017 Saat 19:30
SAKIN; Debridat, BioGaia, SabSimplex gibi SAHTEKAR ilaclarini bu kadar kucuk bir bebege VERMEYIN!!
Gaz ile ilgili Video'yu seyredin, birde Moderator arkadaslardan yardim isteyin..
Ilk sayfa da; Yazarlar kisminda, makalelerim arasindaki, "Yeni Doganin Ozellikleri" yazimi mutlaka okuyun..
Daha ilk gunden kazik yemege baslamissiniz..
Yukarı Dön
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2017 Saat 15:07
Kadir bey yazilarinizi okudum agizdan gazini cok guzel cikartiyor buyuk insan gibi
Alttan gaxi cok var dediginiz gibi hareket yaptirarak arka arka 5 _6 kere pirtliyor
Kakasini yapacagi zamanda epey bir kivraniyorbunlar normal yani hic bir ilac kullanmadan
Hareketlwrle ve emdikten sonra gaxini cikarmakla bu evrenin gecmesini bekliyecegiz
Dogru mudur?
 Dojtorlar hemen ilac veriyor birde uzun uzun anlatiyorlar iste sindirim sistemleri
Gelismedi ilac bagirsaklarini biraz rahatlatacak gibidinden
Inaniyoruz. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2017 Saat 19:22
Sakin inanmayin...Bu gazli durum; HER BEBEKTE, 20.gun-4 ay arasinda olur.. Ne yani; butun bebeklerin
"sindirim sistemleri gelismedi" diye bir sey olabilirmi???
Bunlar o kadar aptal kimseler ki; ayni Gaz sikayetlerinin, ameliyat sonrasi,yurumeyen hastalarda da
oldugunu farkedemezler.. 
O yuzden, boyle sikayetleri olan bebekleri, kucaga aldiginizda, Otomobil'e bindirdiginizde, veya
besik-salincak ta salladiginizda, sikayetleri geciyor..
Nasil da uyduruyorlar, hayret bir sey!!!  

Eger, gazini duzgun bir sekilde cikarttiginiz halde, hala sikayetleri devam ediyorsa, COK yedirdiginiz icin
olabilir.. Kaka'ya dikkat edin... Altin sarisi olmasi gereken kaka, sulu, civik veya yesil oluyorsa, kesin
cok yediriyorsunuz  demektir. 

Yukarı Dön
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 13:17
Tesekkur ederim cok guzel izah etmissiniz herseyi cope attim. 
Dediginiz gibi kakasi 2 gundur altin sarisindan hardala ve hafif sumuksu duruma dondu yesil degil ama buda mi cok besledigim anlami  tasiyor?
Gercekten obur bir bebegim var. Kadir bey burdan tarifimizle teshisi koyuyorsunuz burdaki dr lar muayene etmelerine ragmen hic birsey anlamiyorlar keske 
unide hoca olsaydinizda sizin gibi dr lar yetistirseydiniz.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 19:41
Hah!!!! Tam buldun!!!  Benim usul doktorluk, para getirmezki!!!  
1982'den beri ATES ve GAZ meselesini anlatiyorum.... Hic okuyup da, uygulayan doktor gordunuzmu???
Gaz icin; hastaya "Gaz cikarmayi" anlatip, gosterdiginde, bir daha doktora yolu dusmez.. Halbuki ilac 
yazdiginizda, bir kere hastanin kafasina, bu isin ilaclarla olabilecegini soktunuzmu, Gazi gecmiyor diye
devamli doktor dolasip, ilac alacak, en sonunda, 4. aydan sonra gaz gecince, ilac iyi geldi zannedecek!!

Cok okuyun.. Okumaktan ve ogrenmekten baska sansiniz YOK.. 

Yukarı Dön
vinil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı vinil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2017 Saat 07:09
Kadir Bey yine cok tesekkur ediyorum
 Gercekten bebegim biraz daha hareketlenince gazlarini kendiside
Rahat cikariyor zorlandigi zaman ben bacak hareketleriyle 
Bitirene kadar cikartiyorum.Cok gazli bir bebek olmasina ragmen
 Bebegim cok rahatladi aglamalari kesildi 
Daha rahat uyuyor ilaclar çöpe gittiginden beri. Ilaclari kullanmaya
Devam etseydim aaa ilaclar iyi geldi bun durumu ilaclara baglayabilirdim
Sayenizde bunuda ogrendim. Iyi calismalar diliyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.