|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 May 2017 Saat 10:57 |
1. 5 aylik erkek bebegim 5700 kg gazi cok fazla var emdikten sonra agzindan cikariyor gunde
3 ya da 4 kete altin sarisi kaka yapiyor gun icinde bacaklarinike ndine cekiyor kuvraniyor kipkirmizinoluyor ikiniyor Bazen gaz cikartiyor bazen cikmiyor haret yaptiriyotum karnina masaj yapiyorum kucagimda gezdiriyorum cikartamiyor Dr gittik debridat ve biogio ilaclari verdi kullanilabilir mi bunlarla ilgili mesajlariniza raslayamadim Ben sap simplex kullaniyorum 4×8 damla ise yariyor mu anlamadim gun icinde gaz dan dolayi uyuyamiyor ne yapmaliyim sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Debridat, BioGaia, SabSimplex gibi SAHTEKAR ilaclarini bu kadar kucuk bir bebege VERMEYIN!! Gaz ile ilgili Video'yu seyredin, birde Moderator arkadaslardan yardim isteyin.. Ilk sayfa da; Yazarlar kisminda, makalelerim arasindaki, "Yeni Doganin Ozellikleri" yazimi mutlaka okuyun.. Daha ilk gunden kazik yemege baslamissiniz..
|
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey yazilarinizi okudum agizdan gazini cok guzel cikartiyor buyuk insan gibi
Alttan gaxi cok var dediginiz gibi hareket yaptirarak arka arka 5 _6 kere pirtliyor Kakasini yapacagi zamanda epey bir kivraniyorbunlar normal yani hic bir ilac kullanmadan Hareketlwrle ve emdikten sonra gaxini cikarmakla bu evrenin gecmesini bekliyecegiz Dogru mudur? Dojtorlar hemen ilac veriyor birde uzun uzun anlatiyorlar iste sindirim sistemleri Gelismedi ilac bagirsaklarini biraz rahatlatacak gibidinden Inaniyoruz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin inanmayin...Bu gazli durum; HER BEBEKTE, 20.gun-4 ay arasinda olur.. Ne yani; butun bebeklerin "sindirim sistemleri gelismedi" diye bir sey olabilirmi??? Bunlar o kadar aptal kimseler ki; ayni Gaz sikayetlerinin, ameliyat sonrasi,yurumeyen hastalarda da oldugunu farkedemezler.. O yuzden, boyle sikayetleri olan bebekleri, kucaga aldiginizda, Otomobil'e bindirdiginizde, veya besik-salincak ta salladiginizda, sikayetleri geciyor.. Nasil da uyduruyorlar, hayret bir sey!!! Eger, gazini duzgun bir sekilde cikarttiginiz halde, hala sikayetleri devam ediyorsa, COK yedirdiginiz icin olabilir.. Kaka'ya dikkat edin... Altin sarisi olmasi gereken kaka, sulu, civik veya yesil oluyorsa, kesin cok yediriyorsunuz demektir. |
|
![]() |
|
Tesekkur ederim cok guzel izah etmissiniz herseyi cope attim.
Dediginiz gibi kakasi 2 gundur altin sarisindan hardala ve hafif sumuksu duruma dondu yesil degil ama buda mi cok besledigim anlami tasiyor? Gercekten obur bir bebegim var. Kadir bey burdan tarifimizle teshisi koyuyorsunuz burdaki dr lar muayene etmelerine ragmen hic birsey anlamiyorlar keske unide hoca olsaydinizda sizin gibi dr lar yetistirseydiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hah!!!! Tam buldun!!! Benim usul doktorluk, para getirmezki!!! 1982'den beri ATES ve GAZ meselesini anlatiyorum.... Hic okuyup da, uygulayan doktor gordunuzmu??? Gaz icin; hastaya "Gaz cikarmayi" anlatip, gosterdiginde, bir daha doktora yolu dusmez.. Halbuki ilac yazdiginizda, bir kere hastanin kafasina, bu isin ilaclarla olabilecegini soktunuzmu, Gazi gecmiyor diye devamli doktor dolasip, ilac alacak, en sonunda, 4. aydan sonra gaz gecince, ilac iyi geldi zannedecek!! Cok okuyun.. Okumaktan ve ogrenmekten baska sansiniz YOK.. |
|
![]() |
|
Kadir Bey yine cok tesekkur ediyorum
Gercekten bebegim biraz daha hareketlenince gazlarini kendiside Rahat cikariyor zorlandigi zaman ben bacak hareketleriyle Bitirene kadar cikartiyorum.Cok gazli bir bebek olmasina ragmen Bebegim cok rahatladi aglamalari kesildi Daha rahat uyuyor ilaclar çöpe gittiginden beri. Ilaclari kullanmaya Devam etseydim aaa ilaclar iyi geldi bun durumu ilaclara baglayabilirdim Sayenizde bunuda ogrendim. Iyi calismalar diliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|