|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ERENİN ANNESİ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2015 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ERENİN ANNESİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 21:21 |
Hocam iyi akşamlar, oğlum 4 aylık bir türlü geçmeyen gaz problemimiz var. Damla kullanmadım. Masaj yapıyorum, karnına sıcak havlu koyuyorum, ayaklarını yağ ile ovuyorum ama gaz sıkıntısı hala devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım debridat diye bir şurup varmış siz bunları önermiyorsunuz biliyorum ama doktor bey ne yapacağımı bilemiyorum gaz sıkıntısı yüzünden uyuyamıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ERENİN ANNESİ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2015 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ERENİN ANNESİ
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de oğlum hem anne sütü hem mama ile besleniyor günde ne kadar su vermeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebek gazi hareketsizlik nedeni ile olur, bu konudaki yazilarimi okuyun ve VIDEO'yu seyredin..
Duzgun bakilan ve sadece anne sutu ve mama alan bir cocugun ayrica, su'ya ihtiyaci OLMAZ!!! Suphede kalirsaniz, teklif edin, istedigi kadar icer. Merak etmeyin, sirf siz veriyorsunuz diye gereksiz yere su icmezler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|