|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sabiha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 15:28 |
Merhaba
3 aylık erkek bebeğim var 20. gününden beri gaz ve kaka yapamama sorunuyla uğraşıyoruz metsil,sap simplex,bio gaia gibi ilaçları kullandık çare olmadı cocuk cerrahisi kalça darlığı olup olmadığına baktı bir sorun olmadığını söyledi ancak hala kaka yapmakta ve gaz çıkarmakta zorlanıyoruz. bir arkadaş tavsiyesi ile 1 çay kaşığı kefiri biraz su ile karıştırarak verdiğimde bebeğim rahat gaz çıkardı ve kakasını yapabildi bir kaç gün bu şekilde denedim oğlum rahatladı sonra doktoruna durumu söylediğimde kefir kullanmamamı fazla verirsem zararlı olabileceğini söyledi ve duphalac surup verdi saah akşam yarım ölçek kullanmamı söyledi 2 gündür kullanıyorum ancak onun da bir yararı olmadı sadece oğlum normalden fazla uyumaya başladı..Kefirin bebeğe bir zararı varmıdır?ne kullanacağımı şaşırmış durumdayım siz öneride bulunurmusunuz?yazılarınız da ilaçlara kızdığınızı gördüm ama anne olarak çaresiz kalıyoruz yardımlarınızı rica ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk 4 ayda olan, bebek gazi ile ilgili cok anlattim...
1- Bebek gazinin sebebi; hareketsizliktir. ASLA, Ilaclarla veya Kefir gibi Probiyotik veya, Duphalac gibi Prebiyotiklerle gecmez.. Hareket ettirecek, sirtina vurarak gazini cikaracaksiniz. NIye eriskinleri bile ameliyatlardan sonra kaldirip yurutuyorlarda, bu abur-cubur sacmaliklari vermiyorlar!!! Bunlari bebek gazinda kullanan sarlatanlara asla prim vermeyin.. 2- Erkeklerde "Kalca cikigi" olmaz, ayricada, gaz ile ne alakasi varmis??? Resmen kendine is cikarmis. 3- Kefir ile Yogurdun gida degerleri aynidir, her ikiside,gaza iyi gelmezler, sadece yellenmeyi arttirirlar. Bunun sebebide, ihtiva ettikleri bakterilerin fermentasyonu ile olusan gazi disari atmalaridir. Gaz ile ilgili; Alt Forum yazilarini okuyun. |
|
![]() |
|
Sabiha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Yazilarinizi takip ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|