Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gastirit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgastirit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
h&h Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı h&h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gastirit
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 19:16
Yukarı Dön
h&h Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı h&h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 19:28
Iyi akşamlar hocam benim 4 yaşında kızım var ve gastirit teşhisi konuldu eylülden bu yana gelen bir ara ara ama karın ağrısı var 2 sefer kaka tahlili yapıldı ve amip parazit görülmedi rotavirus  adenovirus  antijeni görülmedi sadece mikrobiyolojik incelemede 2-3 lökosit ve candida goruldu idrarda ise ilk tahlilde 1-2 epitel 8-10 eritrosit  4-5 lökosit goruldu ikincide ca oxalat kristalleri goruldu  pazartesi gittik en son tahlilleride goturdum agrisi olunca mide çevresi ve göbek deliğinin oldugu yerin agridigini gösterdi .ağız kokusu, kokuya hassasiyet ,yemek yerken ağrı, çok su içme isteği bunlar dan dolayi gastirit teşhisi konuldu ve nidazol yarım ölçekten fazla 3 defa , lansor sabahları aç yoğurdu karıştırıp veriorum 15mg, zitromax 200 mg günde 1 olcek ve Immun 44 saft günde 2 defa 1 er olcek bunları verdi doktor ama benim içim hiç rahat değil özellikle nidazol içeriğinde yazanlar korkuttu nidazol neden vermiştir ve teşhis dogrumu dur şimdiden teşekkürler  Allah razı olsun.

Düzenleyen h&h - 27 Kas 2015 Saat 04:27
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118570
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 08:48
Meslek hayatim boyunca, degil 4 yasinda, 18 yasindan kucuk hicbir cocukta Gastrit gormedim..
Teshis de yanlis, verilen tedavilerde yanlis..

Ara-ara dediginiz agrilar, ne siklikla olmaktadir??
Gastrit agrilari devamli olur. Kesinlikle Gastrit ile hicbir alakasi yok.
Butun ilaclari kesin ve, agrilari takip edin. Kac gunde bir oluyor? Ne kadar suruyor...
Yukarı Dön
h&h Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı h&h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 09:59
Bu ara yani 2 ayda 3 sefer  karın agrisi oldu yani agridigini söylediği bölge göbek deliği ve çevresi sanırım çok terliyor usutuoda olabilir en son agridigini söylediğinde yemek yerken ağrır gibi oluyormuş. Ilac lari kullandık geçti diyor kendi yemek yemesi de düzeldi biraz önce sabahları hiç bir şey yediremiodum ağlıyordu şimdi yiyor azda olsa bilmiyorum hocam kafam çok karıştı dün de laranjit oldu adrenalin buhari ve bi iğne dedi doktor ismini hatırlamıyorum istemedim çok tıkanıklığı yoktu ama öksürüğü baya vardı acil e goturdum orada pulmicort ve ventolin buhar verdiler biraz iyi geldi ateşi de vardı biraz 38.5 antibiyotik içtiği halde bilmiorum ne yapacağımı 
Yukarı Dön
h&h Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı h&h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 10:04
Genelde usuttugu zamanlarda gibi gelio bana ama bu ara 13 gun arayla bi 1 ay arayla bi 20 25 gün arayla bi oldu karnım ağrıyor dediği zaman 1 gün takip edip 2. gün doktora götürüorum zaten 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118570
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 18:02
Gastrit bu sekilde olmaz, iyi sacmalamislar.. Takip edin.
Eski mailleri iyi okuyun.
Yukarı Dön
h&h Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı h&h Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 19:29
Teşekkür ederim iyi calismalar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.