|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 01:43 |
Mailime gelen bazi sorulardan, Misir surubunda bir yanlis anlama oldugunu saniyorum.
Misirdaki seker: Glikozdur.. Uretici firma, Fermentasyon ile, bu glikozu, Fruktoza cevirir. Istedigi oranda, Fruktoz seviyesi elde edilir. Bu saf Glikoz'un zararlarini azaltmak icin yapilan bir islemdir ve bu urune; "High Fructose, Corn Syrup" denir. Yoksa Misiri yediginizde aldiginiz seker; Glikozdur. Bu sebeple, yedikce acikirsiniz. Turkiye'de Fruktoz'un kotulenmesi tamamen; POLITIKTIR... Sakin keriz doktorlara kanmayin. Okumaya devam. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|