|
FORUMA FOTO EKLEME RESİMLİ VİDEOLU ANLATIM YENİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nereye açmak istiyorsun canım öyle bir yasak yok normalde
|
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
ben bir konu açtım işte kızım ayşe defne diye ama fotoğraf ekleyemedim:))
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Nerden yükleyeceksin Facebookta olan bir resim için ayrı PC de n yüklemek için ayrı anlatmam gerekiyor
![]() |
|
![]() |
|
burak7 ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2754 |
pc de
|
|
![]() |
|
Canım bu konunun ilk sayfasında ilk videoyu izlesen orada anlatılıyor kısaca özetleyecek olursak önce fotoğrafı bir siteye yüklüyorsun mesela www.hizliresim.com oraya yükledikten sonra orada doğrudan link diye bir link veriyor onu kopyalıyorsun Mause bizim forumda yanıt yaz sekmesinde bir ağaç resmi var ona tıklayıp resmin linkini yapıştırıyorsun
|
|
![]() |
|
hımm..çok karışıkmış
|
|
![]() |
|
Resmi direk foruma yükleyemiyorsun canım maalesef ya facebook ya da resim depolama sitesinde olmalı
|
|
![]() |
|
yede ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
FACEBOOK dan birtürlü yükleyemedim videodaki gibi yapıyorum ama olmuyır yardım lütfen
|
|
yede
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|